Писах, че това е демо версия и затова по 30![]()
Писах, че това е демо версия и затова по 30![]()
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
Браво! Освен да се радвам, че има хора като теб, друго не мога да кажа. Не знаех, а и не съм оспорвала твое изказване. Просто ме подсети, че съм чувала точно това, че трябва да си изцяло отдаден... Пожелавам ти по-скоро да успееш пак да постигнеш това, което искашДа приемеш търговията като ходене на работа е начин на възприемане,а не спазване на работно време.А аз вече така го възприемам,и смятам себе си за трейдър не защото цъкам през свободното си време,а защото това работя,това ми е професията,колкото и нескромно да звучи.А сега макар и да не искам ще променя правилата и ще се прехвърля на дневна графика.Имам опит с нея и то добър.Имам си стратегии от които съм доволен,и макар и не толкова бързо пак ще постигна това което искам.![]()
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
Хануман сега като каза дневна ти се чудих преди време защо я остави, и мина на ниските фреймове, вместо само да увеличаваш обема с който влизаш. Сега отново се връщаш там където си имал успехи. Защо го направи ?Да приемеш търговията като ходене на работа е начин на възприемане,а не спазване на работно време.А аз вече така го възприемам,и смятам себе си за трейдър не защото цъкам през свободното си време,а защото това работя,това ми е професията,колкото и нескромно да звучи.А сега макар и да не искам ще променя правилата и ще се прехвърля на дневна графика.Имам опит с нея и то добър.Имам си стратегии от които съм доволен,и макар и не толкова бързо пак ще постигна това което искам.
Поздравления за казаното, хубаво е когато се види някой с идея и стабилност в думите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Aми оставих я защото не ми прилягаше твърде исках по-бързо и повече да печеля,и ми трябваше известно време да се понауча и на малките,но докато бях по-свободен,но сега вече не съм и пак се връщам.Но не съжалявам защото придобих малко повече опит,и все пак разбрах ,че и на минутка и на 5м може да се печели,докато това по-рано беше за мене направо безумие.Хануман сега като каза дневна ти се чудих преди време защо я остави, и мина на ниските фреймове, вместо само да увеличаваш обема с който влизаш. Сега отново се връщаш там където си имал успехи. Защо го направи ?
Поздравления за казаното, хубаво е когато се види някой с идея и стабилност в думите
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Радвам се, че усилията ти са пожънали успех или най-малкото знания.Aми оставих я защото не ми прилягаше твърде исках по-бързо и повече да печеля,и ми трябваше известно време да се понауча и на малките,но докато бях по-свободен,но сега вече не съм и пак се връщам.Но не съжалявам защото придобих малко повече опит,и все пак разбрах ,че и на минутка и на 5м може да се печели,докато това по-рано беше за мене направо безумие.
Хануман, работи така, както те кара да се чустваш спокоен и уверен в себе си, другото ще дойде.
Незнам какви грешки правим но може би пазара не е само пазар ..а сложна система от нашето емоционално и физическо състояние и пазара взети заедно ...Ето например днес на мен не ми беше ден ..Разсеяна съм ..и не виждам пазара ..в такива дни по -добре да изляза и да свърша нещо полезно ...А точно в такива дни се правят така наречените грешки ...които са нищо друго освен несъответствие на духа ,тялото и пазара ...така че аз съм си въвела едно правило ако направя 3 последователни стопа ..просто спирам за деня, тоя ден не е мой !
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
ef4e, В такива дни отивай на пазар по Витошка![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
ef4e, Нямаш ли си МОЛ наблизо за шопинг-терапия???