Аз чак сега видях - Ели и ти ли ремонти правиш?..................................... ...............................................
Аз чак сега видях - Ели и ти ли ремонти правиш?..................................... ...............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тя да не види от теб
да не е излязла няква нова мода ???
да почвам и аз тогава ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Я поразгледай пак.За пръв път поднасям цвете на мъж.
![]()
Хайде Лека на всички! Еврото и йената се готвят за лек спад, йената и за по-голям май, до 94,40 (usd/upj), но няма да се мъча повече.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
йената я шортвах още преди 20 мин
мерси за съвета и за цвентецето![]()
Нашият ремонт вече исторически ще стане - от 1-2 години все сме в ремонт на някоя чат от жилището - ту кухня, ту баня, ту някоя стая, после и коридор и входна врата. Ако ремонтите са на мода, значи ние все ходим по модата, дъх не можем да си поемем вече, понеже отчасти сме по системата направи си сам - по собствено желание, но по-бавно върви. То е дълга и широка - вече станах цял майстор, даже може да открием тема "Ремонтите на трейдъра или как да постигнем оптимална работна среда".
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Svilen (08-03-2013)
!е то от търговия остава ли време за ремонти,освен събота и неделя,когато магазините са затворени и няма откъде да се купят материали,а и е време за напиване с приятели тогаваНашият ремонт вече исторически ще стане - от 1-2 години все сме в ремонт на някоя чат от жилището - ту кухня, ту баня, ту някоя стая, после и коридор и входна врата. Ако ремонтите са на мода, значи ние все ходим по модата, дъх не можем да си поемем вече, понеже отчасти сме по системата направи си сам - по собствено желание, но по-бавно върви. То е дълга и широка - вече станах цял майстор, даже може да открием тема "Ремонтите на трейдъра или как да постигнем оптимална работна среда".![]()
Защо - туристическите визи толкова ли голяма бюрокрация са? То в случая ще е бизнес виза де.
наистина се позамисли да спретнеш 1 уебинар...пък до тука - доста бюрокрациа има докато стигнеш ....
----------
ще отварям на Инстата - ама след 1-2 месеца... при мен законите са доста по-сериозни от колкот при тебе...
само като разберат къв съм - и не ми дават да се регистрирамПък може и до Канада да е, ако вие ми създавате много проблеми.
Ще си останем май на уебинар.
Проблемът ти е, че нямаш валидни български документи. Иначе технически мисля, че няма да е проблем - на много хора в Бг ip-то им се показва в САЩ. Ако трябва ще влезеш през прокси сървър със скрито ip, но това не би трябвало да е проблем.
----------
А, по нашия град точно събота и неделя дебнат за клиенти строителните магазини, няма измъкване, трябва да се довършва вече тоя ремонт. Пък после в приятна обстановка ще дойде ред и на черпавките с приятели.![]()
Ремохта му е кофти че се влачи дълго и става на етапи,но пък не е като да се изплащат вноски за ново жилище.И без ремонт може да се изкара още дълги години,живот и здраве.
И ние така я караме по една стая на година.![]()
Eli2356 (09-03-2013)
Дааа, явно не съм само аз с тази участ.
Ели, ако ти прозвучи успокоително - и аз съм я подкарал по системата "направи си сам". Сега правя едната баня - руша всичко старо там, слагам душ-кабина, нови шкафове и т.н., след това ще боядисвам някои от стаите, след това - другата баня - и там всичко ще е ново - IR сауна, душ кабина, нови шкафове...
Работа имам и аз за 2-3 години....
От време на време поглеждам във форума и пускам по някоя позиция на терминала, а през уикендите посръбвам винцето, за което Мамута толкова ми завижда![]()
мани мани - Сливенската Перла е потънала в дън земя... ще трябва да минавам на друга![]()