Eli2356, кога се наспа, кога изкара 50 пипа, кога и новините/вестниците прочете !!!
ето и първия ми пост тука.... шортвах Йената ... преди новините... за сега удържам... фронта![]()
Eli2356, кога се наспа, кога изкара 50 пипа, кога и новините/вестниците прочете !!!
ето и първия ми пост тука.... шортвах Йената ... преди новините... за сега удържам... фронта![]()
Последна редакция от MAMYTA : 07-03-2013 на 04:27
Нито едно от тези не свърших, но карай ... Пих кола и късно заспах. А сега се събудих за малко и реших да нагледам положението. По принцип не се будя, но ... хайде няма да се отклоняваме от йената. Така и не разбрах кога са тия лихви и не се знае какво ще намеря утре/днес на графиката, но зарязвам всичко така. Влязла съм с малки дълги при няколко кроса на йената. Но може и да ме изненадат неприятно. Има някакви стопове все пак.
Хайде приятна почивка или работа - кой каквото си избере.Аз изчезвам ... пак.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Влезнах на къси тук от 93.92 , стопа ми е на 94.90, очаквам още една вълна надолу преди да приключи корекцията
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
как 100 пипа стоп ве брааат при условие, че очакваш 20-30 ???
моя беше 10-15... виж на кратинката по-горе... в момента е на Брейк Ивън ...
и аз кат теб чакам поне до 93.75 .... ще и слагам Тейк Профита там след малко
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не очаквам 20-30 пипа а ново дъно, но каквото покаже пазара....................
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Няма да се изненадаш не приятно от йената .............Нито едно от тези не свърших, но карай ... Пих кола и късно заспах. А сега се събудих за малко и реших да нагледам положението. По принцип не се будя, но ... хайде няма да се отклоняваме от йената. Така и не разбрах кога са тия лихви и не се знае какво ще намеря утре/днес на графиката, но зарязвам всичко така. Влязла съм с малки дълги при няколко кроса на йената. Но може и да ме изненадат неприятно. Има някакви стопове все пак.
Хайде приятна почивка или работа - кой каквото си избере.Аз изчезвам ... пак.
Въпроса е днес - утре дали ще направим нов по висок връх 94,50-60 или не.........................
Е на това на къде ще му избият балансите ми е интересно. Логично е да е на север. Но са в обратна корелация с Е/Д. Та трябва да видим пазара как го е измислил.
----------
Тази зона на акумулация почва да ми мирише. И ми мирише на як импулс!!!!
----------
Аз залебих. Ама бях влязъл с 8 лота при инстата. Та изкарах една негърска надница в Хамерика!!!!
Друг пат да ме слушате.
Щото и аз процедирам от време на време!!![]()
На 94.40 удари съпротивата от предишните върхове,може да се замотае малко,но и на мен ми намирисва на пробив нагоре![]()