За мен сега направи глава с рамене и днес можем да се радваме на възходящ тренд, може би ще преодолее съпротивата от 100
За мен сега направи глава с рамене и днес можем да се радваме на възходящ тренд, може би ще преодолее съпротивата от 100
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
останалите валути все по трудно правят върхове спрямо йената , което показва че тренда се изтощава, и аз мисля че скоро ще има корекция
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като гледам календара днес и си мисля, че пазара ще рейнджи до 17:30 Изявление на Бен Бернанки, председател на ФЕД.
Чак тогава може да очакваме по сериозна корекция.........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фед като нищо може да го закара над 100 тук...
"Докладът от последното заседание на Федералния резерв, който беше публикуван вчера, засили очакванията, че до края на годината Фед ще намали размера на текущата си програма за изкупуване на облигации, с която опитва да съживи местната икономика - споделя пред Forexnews.bg Петър Кръстев от ИП „БенчМарк Финанс" АД. Прогнозите за намаляване на паричната маса в обращение засили интереса към щатския долар и му помогна да стабилизира позициите си спрямо йената, еврото и останалите основни валути.
Така монетарната политика на Федералния резерв започна да контрастира все повече с позицията на новоизбрания председател на Японската централна банка Харухико Курода, който с цената на безпрецедентни стимули преследва инфлация от 2% до края на годината.
Така предимството на щатския долар спрямо японската йена става все по-осезаемо - допълва дилърът на международните финансови пазари."
http://forexnews.bg/mneniq-arhive/17...sedanie-na-fed
До момента имаме само една фигура корекция а аз очаквам по голяма "поне 2 а може и повече".Фед като нищо може да го закара над 100 тук...
"Докладът от последното заседание на Федералния резерв, който беше публикуван вчера, засили очакванията, че до края на годината Фед ще намали размера на текущата си програма за изкупуване на облигации, с която опитва да съживи местната икономика - споделя пред Forexnews.bg Петър Кръстев от ИП „БенчМарк Финанс" АД. Прогнозите за намаляване на паричната маса в обращение засили интереса към щатския долар и му помогна да стабилизира позициите си спрямо йената, еврото и останалите основни валути.
Така монетарната политика на Федералния резерв започна да контрастира все повече с позицията на новоизбрания председател на Японската централна банка Харухико Курода, който с цената на безпрецедентни стимули преследва инфлация от 2% до края на годината.
Така предимството на щатския долар спрямо японската йена става все по-осезаемо - допълва дилърът на международните финансови пазари."
http://forexnews.bg/mneniq-arhive/17...sedanie-na-fed
За момента като, че ли само йената се движи без изненади "може би без изненади за мен".....
засега точно по тоя сценарий движи ....верояттно ше слезе още малко ....съжалих ,че не продадох отгоре ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Тъкмо си взех една дълга "малък обем" от 98,171 и вече съм +21 пипа..................
Трябваше с по голям обемно нали след малко ще затварят.......................
ами с тез отношения там покрай Корея не знам дали е много уместно да се държи събота и неделя позиция да не направят некоя беля и да стане голям гап нанякъде ....
макар че тя ако стане беля ше падне най вероятно йената ....![]()
Последна редакция от stts : 12-04-2013 на 23:10
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Там няма какво да стане, всяка пролет се перчат едните на другите но тази пролет нашите журналисти им обръщат повече внимание.......
Корея има подкрепата на Китай.
Взех малък обем и да има голям гап това няма да ме притесни!
Днеска очаквах да преодолеем стотака, но уви...ще видим в понеделник дали ще продължи корекцията...