Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кой да работи бе Хепи Парите са в хора които освен да откраднат от някъде друг начин за печелене на пари не знаятЕ , как такива хора ще работяг ,индустрия ще развиват и от тях хляб да чакамеОсвен това като чуя за външни инвестиции направо ме напушва смях ако не бе толкоз тъжно че ...Ми то в момента българските накрадени милиярдчета стоят по швейцарските банки и има пет щест измислени милиярдера дето седят от горе им като квачка на полог и ги вардятИ се получава така ,пари има ама си стоят защото трябва да се реинвестират в бизнес ,в който трябва да се работи Ама къде ти Кой да е този български богаташ ,дето го може това - да работи честно и почтенно и да се изкарва продукция и пари от нея.Единствено чат пат по малко из селското стопанство ама и там далаверата е повече в субсидиите.и аз това исках да кажане ни трябват никакви инвестиции, а да се стегнем и да започнем да работим. Продължавам да си мисля и да се чудя, защо ние да не можем да продължим да произвеждаме тухлите и плочките, за които Жоро споделяше тук преди време?????? Не вярвам да е необходима такава голяма инвестиция.
И кво селско стопанство кво строителство кви магистрали Тия ляб не дават Истината е в промишленоста която с лека ръка бе унищожена продадена и разграбена .
За съжаление "надежда всяка вънка оставете".
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
джиджи иска да употребявам неприятни организмиако дадеш друга идея, ще си помисля
а иначе, нали все някой трябва да даде акъл - на теб ли да ти обяснявам, че за всяка работа се иска майсторедин дава акъл, друг популяризира идеята, трети осъществява, четвърти поддържа и т.н. Няма да продължавам, че ще стигна до нашите умни управници
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Май ще се окаже прав Илия Павлов когато предлагаше гущера да си откъсне опашката. Една амнистия за ограбилите, при условие че инвестират парите обратно в икономиката и заработят нормално, вече не звучи толкова налудничавоМи то в момента българските накрадени милиярдчета стоят по швейцарските банки и има пет щест измислени милиярдера дето седят от горе им като квачка на полог и ги вардятИ се получава така ,пари има ама си стоят защото трябва да се реинвестират в бизнес ,в който трябва да се работи Ама къде ти Кой да е този български богаташ ,дето го може това - да работи честно и почтенно и да се изкарва продукция и пари от нея.Видя се че иначе няма как да им бъдат взети тези пари, нито има как да бъдат наказани
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
сакси, дай малко точки и запетайки, че много напън требеКой да работи бе Хепи Парите са в хора които освен да откраднат от някъде друг начин за печелене на пари не знаятЕ , как такива хора ще работяг ,индустрия ще развиват и от тях хляб да чакамеОсвен това като чуя за външни инвестиции направо ме напушва смях ако не бе толкоз тъжно че ...Ми то в момента българските накрадени милиярдчета стоят по швейцарските банки и има пет щест измислени милиярдера дето седят от горе им като квачка на полог и ги вардятИ се получава така ,пари има ама си стоят защото трябва да се реинвестират в бизнес ,в който трябва да се работи Ама къде ти Кой да е този български богаташ ,дето го може това - да работи честно и почтенно и да се изкарва продукция и пари от нея.Единствено чат пат по малко из селското стопанство ама и там далаверата е повече в субсидиите.
И кво селско стопанство кво строителство кви магистрали Тия ляб не дават Истината е в промишленоста която с лека ръка бе унищожена продадена и разграбена .
За съжаление "надежда всяка вънка оставете".
иначе - ами прав си. Ние си бяхме икономика, която се самоиздържаше (само не знам как е стояло въпроса с някои ключови доставки от русията) - произвеждахме си храна, облекло, потребление, машини, химия, от а до Я - и бяхме НЕЗАВИСИМИ. Сега вече нямаме абсолютно нищо и явно някои са много доволни от това, мамка им. А ние се чудим откъде ни е дошло - ами оттам, и все по-вътрешно ще става даже.
да, може да не е директно в салата, може първо в паеля да ги пробваш и няма да ти са толкова фрапантни.джиджи иска да употребявам неприятни организмиако дадеш друга идея, ще си помисля
а иначе, нали все някой трябва да даде акъл - на теб ли да ти обяснявам, че за всяка работа се иска майсторедин дава акъл, друг популяризира идеята, трети осъществява, четвърти поддържа и т.н. Няма да продължавам, че ще стигна до нашите умни управници
.... изтървах темата в началото и сега какво, само места за изпълнители ли останаха.![]()
и какъв е извода, тогава..............да грабваме автоматите....сакси, дай малко точки и запетайки, че много напън требе
иначе - ами прав си. Ние си бяхме икономика, която се самоиздържаше (само не знам как е стояло въпроса с някои ключови доставки от русията) - произвеждахме си храна, облекло, потребление, машини, химия, от а до Я - и бяхме НЕЗАВИСИМИ. Сега вече нямаме абсолютно нищо и явно някои са много доволни от това, мамка им. А ние се чудим откъде ни е дошло - ами оттам, и все по-вътрешно ще става даже.![]()
как бе, методически отдел е твой .................................................
----------
отговора на тоз огромен въпрос ми е неясен, нищо че съм умно създаниесори
![]()