JaY_Z (27-02-2013)
И на моя свети тройка. Лошото е че ще излизам. И точно тогава ще отлепи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може да е точно казано - ама е извън контекста. Това, че означих вълни вътре във флага /ако е флаг, де - не ми скачайте/ не значи, че ще влизам със сигнал от тях. Просто ги забравих на графиката - забравих за непоносимостта към тях във форума.
П.С. Фреш, сега последно, ще пропада от 3090 или ще се изстрелва? Преди 3115 нищо не е ясно.
П.С.2 И не ми отговори защо С-тата ти са тройки?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
kypa (27-02-2013)
Не искам да звуча назидателно или да се крещя. Сори, ако така се е разбрало. Просто това е категоричното ми мнение. Сигурно съм анализарал хиляди, да не кажа и десетки хиляди инструменти и ситуации по Елиот. Изглежда супер, ПОСТФАКТУМ, но не достатъчно, че да се изкарват пари.
Ако намериш успешен анализатор, моля покажи го да следваме, защото, когато анализа по Елиот налучка пазара, се хващат най-много пипсове.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Ама колко си сигурен - чак ме напушва на смях. Ти за алтернация не си ли чувал? Къде е тя при импулса ти надолу?Разхвърляни са, защото започваш с грешна вълна, после номерираш не като абц, а като wxy. A ако ще го правиш, трябва, чак сега ако завършим вълната около 1.31+/- малко да сложиш W. И това ще го знаеш, само ако сега слезем до дъното, пробием или не пробием с малко и пак зарейнджим.
Иначи си е просто корекция абц и тренда си продължава.
Ако ще търгуваме корекция, ще пропада или до 1.30 или надолу в импулс.Може да е точно казано - ама е извън контекста. Това, че означих вълни вътре във флага /ако е флаг, де - не ми скачайте/ не значи, че ще влизам със сигнал от тях. Просто ги забравих на графиката - забравих за непоносимостта към тях във форума.
П.С. Фреш, сега последно, ще пропада от 3090 или ще се изстрелва? Преди 3115 нищо не е ясно.
Въпроса е какво правим, ако се изтреля под влияние на фундамент?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Аз не упреквам търговците, които ги ползватМоже да е точно казано - ама е извън контекста. Това, че означих вълни вътре във флага /ако е флаг, де - не ми скачайте/ не значи, че ще влизам със сигнал от тях. Просто ги забравих на графиката - забравих за непоносимостта към тях във форума.
П.С. Фреш, сега последно, ще пропада от 3090 или ще се изстрелва? Преди 3115 нищо не е ясно.Щом на някой му вършат работа и му помагат усоешно да търгува на пазара, то значи е открил вариант да ги прилага в търговията си
Не отричам никой от похватите за търговия, но ползвам това което ми пълни касичката
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Сладур, не просто съм я изучавал, а и години наред съм я преподавал.
ЕЛИОТ НЕ СТАВА ЗА ТЪРГУВАНЕ, ЕЛИОТ Е ЗА МЕЧТАТЕЛИ затова и от 4-5 години съм спрял да пълня главите на хората, а и моята с глупости. Да, номерирам и чертая, но само постфактум, за да си имам наименования на миналите движения.
Absfresh, верно ли. Викаш да зарязвам вълните и да не се занимавам с "глупости"![]()
![]()
![]()
А сега сериозно. А какво ти е мнението за вълните в съчетание и с други методи на анализ и търговия. Аз така търгувам.
зависи и какво търсиш от тая теория - ако искаш да хванеш всяко връхче определено ще си остане мечта - несбъдната такава; но ако можеш да разбереш кога започва вълна 3 или на базата на формата и вида на 1, 2, 3 и 4 изчислиш докъде ще стигне 5 - един-два пъти в годината можеш да изкараш солидна сума
п.п. и аз не търгувам по вълни![]()
![]()
ivaceda (27-02-2013)