Е какво не може ли ? Няма да е пълна преинсталация, рипеар ще е. А това с партишъните, за уиндоуса не знам може ли самичък, но преди го правехме с партишън меджика без проблем.проблемът на ели е , че не знае кво прави.поне опитва де и има желание да се научи. по метода на пробата и грешката ще стигне до същината след 2-3 години
тя сика да може да преинсталира ОС без да пипа инсталираните програми , ти и говориш за динамична промяна на размера на дяловете
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз така като гледам - доста добре се разбираме с тебе.проблемът на ели е , че не знае кво прави.поне опитва де и има желание да се научи. по метода на пробата и грешката ще стигне до същината след 2-3 години
тя сика да може да преинсталира ОС без да пипа инсталираните програми , ти и говориш за динамична промяна на размера на дяловете
----------
така , както си го написал ще те разбера аз ......
Ели само всява смут и раздор в нашата хармонична връзка
----------
доста от отдавна може да се прави динамична промяна на размер на дял... и то под Уиндоус...
Партишън Меджика ми беше любим на времето... колко компютри съм спасил с него ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да бе, каза ми го, но моите програми подлежат на постоянно разширяване - мине не мине и някой като Олег предложи нещо като Jing например и хайде-нова програмаEli2356, казах ти - инсталирай си каквото ти трябва на С-то... направи си след това IMAGE на целия дял...
като си на зор- вместо да прейнсталираш = направо правиш възстановяване на целия дял от IMAGE и си готова за 15 мин... (уиндоус барабар с програмите)
елементарно...А самият уиндоус може да се възстанови със същия диск, с който го инсталирах - има функция recovery. Искам да не се разигравам с image копия, а и не разбрах на външен хард диск ли се прави това или на самия пц?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
рипеъра само замазва проблема и отдалечава преинсталацията в близкото бъдеще....
то и преинсталацията без форматиране помага , ама до време и после па требе да форматираме![]()
тва за експи-то де . не съмчувал някой да реве от 7-а до сега. ма то нкога не е късно .......
Философствай си колкото искаш - на мен през това време работата ми върви - за една вечер, не за 2-3 години, барабар със свалянето на уиндоуса, което отне поне 1 час.проблемът на ели е , че не знае кво прави.поне опитва де и има желание да се научи. по метода на пробата и грешката ще стигне до същината след 2-3 години
----------
така , както си го написал ще те разбера аз ......Нищо, че не знам какво правя - важно е, че нещата се получават.
![]()
За динамичната промяна на дяловете, демек промяна на размера им споменах преди него - ако не вярваш виж няколко страници по-напред.
Пп: И да - вече се прави много лесно от менюто на самия Уиндоус без външни програми - за 2-3 минути. Да са живи и здрави разработчиците на Микрософт. Както и много други работи, за които преди се искаха отделни програми![]()
Последна редакция от Eli2356 : 27-02-2013 на 00:12
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
елиии,Философствай си колкото искаш - на мен през това време работата ми върви - за една вечер, не за 2-3 години, барабар със свалянето на уиндоуса, което отне поне 1 час.Нищо, че не знам какво правя - важно е, че нещата се получават.
![]()
За динамичната промяна на дяловете, демек промяна на размера им споменах преди него - ако не вярваш виж няколко страници по-напред.
мноу съм болен да знаишбОли ма уя за тебе и за твоят компутур
![]()
фицката (27-02-2013)
И аз така - ни ми дреме за мен, ни за компютъра ми, толкова съм изморена, но ако не бях щях да се скъсам от смях като теб от твоите шегички. Развесели ме все пак, де...![]()
Че днес още не съм чела изказванията на Мамута да се посмея по-стабилно, пък нещо е сериозен в тази тема.
----------
Казвай има ли днес от любимите ми постове - тия еднодумните, които са ми най-забавни, да не ти чета всичко наред?![]()
Последна редакция от Eli2356 : 27-02-2013 на 00:28
Eli2356, да ти експортвам всички мои мнения за деня в един ТХТ файл направо ?
да се не мъчиш ???
мъчи се - като си нямаш друга работа по цяла нощ....
.