чини ми се легендарно ниво че се задава![]()
бръмммммммммммммммммммммм ммммммммммммммммммммм
чини ми се легендарно ниво че се задава![]()
бръмммммммммммммммммммммм ммммммммммммммммммммм
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз ще чакам пробив на дъното и ще контря с дълги.Стоп на всичко 1.3090Ето дългите ми от миналия петък и са така, заради няколко големите времеви графики и тредлиния + едно прогнозирано от мен предполагаемо фибо + фибото 1,266 - 1,37, което е 50% на това ниво, но не е начертано от естетически съображения (претрупаност на графиката). На седмична графика 1,3120 -1,3160 се явява силна съпротива, съвпада с трендлиния на дневна/седмична, която се явява подкрепа + 50% фибо 1,266-1,37 - ако не обръщане на тренда ще има значителна корекция според мен. Още с отварянето на пазара бяха на приличен плюс, поради гапа нагоре. Впоследствие ги затворих, ще изчакам евентуален тест на дъното или сигнал за нагоре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
1,3185 - 50% фибо - оттам пак натоварих с дълга + една добавка малко по-нагоре. Добре вървят засега, но е вероятно да има доста суингове около това ниво, особено през нощта. Може да завършат с плаващ стоп или на 0, ако не ги затворя веднага, че мисля да ви казвам Лека нощ!![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Лека и от мен!
Утре ще го мислим пак,нещо няма дежурни във форума,а може да има интересни движения през азиатската сесия.
затворих си дългите, нещата отиват на къси, но нека се изсипе и на първа корекция утре ще влезна къса до тогава ще си пия кафето само![]()
май наистина нещата отиват на стабилни къси ....да не отпрашим към 1.20 почва да ме съмнява ...много проблеми нещо се задават покрай Европа ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
ДОБРО УТРО
много мечтатели , немаме посока и нема да имаме до сряда.....................
реиндж ........................... те това е..............
----------
Анкара. Канцлерът на Германия Ангела Меркел ще се срещне в Анкара с премиера на Турция Реджеп Тайип Ердоган и с президента Абдуллах Гюл.
/фокус/
----------
какво ли мътят.............?
или е това което беше започнато и недовършено заради кипър.......................
да ама сега кипър без милярдите на германия немои се оправи..........та някакъв пазарлък.......ще има
----------
турция не мои се оправи с поскъпването на валутата си..........
и ако не мине в еврото .........рецецията е неизбежна..............много опасно ако го допуснат щото там социалните конфликти са радикални..........
----------
растежът на турската икономика се дължи на ЕС.............................................. ................
НЯКОИ БЕШЕ КАЗАЛ
кои има по голяма нужда?
турция от европа или европа от турция........днес може да получим отговор!!!!
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Happy68 (25-02-2013)
тук ще чакам да мине нивото от 1.3260 и влизам на дълги...............................