Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
cyrano, Защо си решил, че диктатура и свобода са несъвместими понятия???
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
що аз съм почтен човек, ще избивам разните там боклуци справедливо, ще ги съдя за един ден и после на стадиона и така...не виждам нищо непочтено....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защото са несъвместимиОксиморон
А ти защо мислиш обратното и как си представяш че изглежда дикататурата
----------
А като избиеш боклуците, после кой е наред ??? Тези които не са гласували за теб ли![]()
![]()
![]()
В демократичното общество стриктното и безкомпромисно спазване на ЗАКОНИТЕ е диктатурата,която запазва свободата на хората!Не диктатори и разни блянове за "силна ръка" или "голяма тояга"!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чак пък толкова.... Никоя система не може да работи на 100% ефективно, най-малкото теорията на относителността го доказва. Достатъчно е да преобладава справедливостта, да има поне относителна такава. Ясно е че няма как 100% от престъпниците да отидат в затвора![]()
cyrano, Когато започнеш работа в някаква фирма, там не е ли диктатура? Има правила и норми наложени от собственика. И ти ги спазваш, иначе изчезваш от там. Ако чорбаджията е коректен, кво ти пука дали се казва диктатура? Не само, че не ти пука, ами и внимаваш да не стъпиш накриво.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
аз не съм против хора с различно мнение, а с престъпно мислене.....
----------
не разбира се, да не те бият по фирмите та да е диктатура.....![]()