Аз си мисля че тази статия е измислена и е провокация, не че нещата не са верни, ако има такъв доклад той няма да излезе в интернет така лесно..............http://www.burgasnovinite.bg/Sekreten-doklad.html
И вчера го поствах. Тук е описано всичко. И причините да сме на този хал. Така че нека не се чудим много. И да търсим причината все другаде. Пак ще изберем от улицата някой гладни. Дето първата им работа ще е да си напълнят гушите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това ми звучи като от библията- Мойсей и израелтяните през пустинята. П.П. има нещо вярномда, ама политиката се сменя с хората. Преди години бях чул, че докато последния политик, който е роден и израстнал в епохата на комунизма не си отиде от реалния политически живот, оправия няма да има защото всички те са закърмени с този начин на мислене - когато е на власт, комунистът краде винаги както може. А който е носил пионерска връзка и е членувал в Комсомола и Партията никога няма да може да се отърве от този щам...............![]()
А дали не трябва като цялост да си променим мисленето, всеки път едно и също да търсим виновници, вместо да си гледаме проблемите и да се търсят пътища за решаването им.
Малко повече поглед към бъдещето, а не към миналото и поредното размятане на компромати в името на политическата интрига за властта, би било добре.
Политикате не е честна игра и всеки го знае и не само тук, но някак по-другите държави успяват да го правят възпитано и да не се приемат като лични врагове и незаменими.
На мен примерно много ми харесва как стоят във Франция нещата, една направо социалистическа държава.
Там избирателната активност винаги е над 80%, избора е мажоритарен.
А освен това представителя може да бъде отзоваван, ако 75 процента от гласувалите за него подпишат.
В смисъл в пърна степен там управляващите са отговорни пред населението.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То си е така. Аз познавам хора, които са върли антикомунисти, но са живяли и учили през комунизма. Е колкото и на теория да са противници на комунизма, в начина на мислене, в начина по който работят и си решават проблемите, си личи логиката на комунизма и тогавашната пропаганда.
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Това го видях в репортажите от митинга в подкрепа на Бойко Борисов. Абсолютно същото мислене. Мъка по месията, дето решава проблемите с юмрук по масата. Мъка по едноличния, авторитарния ред.То си е така. Аз познавам хора, които са върли антикомунисти, но са живяли и учили през комунизма. Е колкото и на теория да са противници на комунизма, в начина на мислене, в начина по който работят и си решават проблемите, си личи логиката на комунизма и тогавашната пропаганда.
Един приятел го питам,дали ще ходи да протестира.Той ми вика "аз живея добре"![]()
Ами аз съм на мнение,че вместо да се рпотестира ,трябва да се работи или учи ,за да живеем по добре...интересно ми е през седмицата всички тези 1о-ти ки хиляди дето протестират посред 3 на обяд...нямат ли си работа....