№1
№1
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Ако беше достатъчна една хубава песен,
за да завали дъжд от любов,
би могла да се изпее милиони,
милиони пъти
би било достатъчно,
би било достатъчно...
не би било нужно много, за да се научим да обичаме повече.
Ако беше достатъчна една истинска песен,
за да убеди другите,
би могла да се изпее по-силно,
виждайки, че са многобройни
би било така,би било така...
не би трябвало да се борим за да чувстваме по-силно.
Ако стигаше една хубава песен
за да те накара да подадеш ръка
би могла да се намери в сърцето,
без да се стига много далеч ...
би било достатъчно, би било достатъчно,
не би било нужно да се моли за милостиния ...
...посветена на всички онези,които
са в безпорядък,
посветена на всички онези,които
не са имали все още нищо
и са винаги на ръба,
са в очакване,
остават мечтатели,
и затова винаги са самотни
ако стигаше една голяма песен,
за да се говори за мир,
би могла да се извика по име,
прибавяйки още един глас,
после още един,после още един...
докато всичко стане едноцветно и по-живо от всякога
посветена на всички онези, които
са разпръснати...
се опитаха да създадат
една песен на промяната...
са в очакване...
са дошли със силния вятър,
онова време им е останало вътре,
във всяко чувство
и са вярвали ,търсили и искали да бъде така."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
немци в тиль![]()
![]()
------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Ако беше достатъчна една хубава песен,
за да завали дъжд от любов,
би могла да се изпее милиони,
милиони пъти
би било достатъчно,
би било достатъчно...
не би било нужно много, за да се научим да обичаме повече.
Ако беше достатъчна една истинска песен,
за да убеди другите,
би могла да се изпее по-силно,
виждайки, че са многобройни
би било така,би било така...
не би трябвало да се борим за да чувстваме по-силно.
Ако стигаше една хубава песен
за да те накара да подадеш ръка
би могла да се намери в сърцето,
без да се стига много далеч ...
би било достатъчно, би било достатъчно,
не би било нужно да се моли за милостиния ...
...посветена на всички онези,които
са в безпорядък,
не са имали все още нищо
и са винаги на ръба,
са в очакване,
остават мечтатели,
и затова винаги са самотни
ако стигаше една голяма песен,
за да се говори за мир,
би могла да се извика по име,
прибавяйки още един глас,
после още един,после още един...
докато всичко стане едноцветно и по-живо от всякога
са разпръснати...
се опитаха да създадат
една песен на промяната...
са в очакване...
са дошли със силния вятър,
онова време им е останало вътре,
във всяко чувство
и са вярвали ,търсили и искали да бъде така."
http://www.youtube.com/watch?v=Esocl2VBTLE
albagpipe, Класика един от боговете
----------
Малко ретро
Душат ми кампари![]()
Лашате ми кантаре - Оставате ме да пея.С тая песен почти бях влюбена в изпълнителя като тийнейджърка, в гласа му де....
Италианецът
Оставете ме да пея с китара в ръка, оставете ме да пея, аз съм ИТАЛИЯНЕЦ!
Здравей Италия със спагетите „алденте"* и бивш партизанин - президент. Вечно с авторадиото в дясната ръка ** и канарче на прозореца.
Добро утро Италия с твоите артисти, с изобилието от „Америка" по улиците и плакатите, с песните, със сърдечната любов, с жените, които не са монахини ***
Добро утро Италия.
Добро утро Мария.**** с очи, пълни с меланхолия.
Добро утро Господи, знай, че и аз съществувам.
Припев: Оставете ме да пея с китара в ръка, оставете ме да пея тази песен тихо тихо.
Оставете ме да пея, защото съм горд от това, Че съм италианец. Истински италиянец.
Добро утро Италия, която не се страхува. С ментовият крем за бръснене. Със сините костюми на бяло рае. И повторението на футболни мачове в неделя по ТВ.
Здравей Италия с кафе „ ристретто"***** С новите чорапи от първото чекмедже на гардероба. С изпраният флаг ******
И Фиат 600 със смачкана каросерия.
(припев)
* „алденте"*- недоварени спагети - италиански специалитет.
** Автокасетофона по това време е скъп лукс. Сваля се при слизане от автомобила и се държи в дясната ръка ( да не бъде оставен да бъде откраднат)
*** Употребено в смисъл „разгулен живот". През50-60-те години на миналият век в бедните семейства се е считало за чест, ако синът или дъщерята се посветят изцяло на църквата. Те попадали под пълно църковно обезщетение, а също придобивали определена социална позиция. През 70-те години (успоредно с приемането на закона за развода) количеството момичета, ставащи монахини значително намаляло и в младежите се появили други авторитети.
**** Дева Мария
***** Късо италианско кафе.
****** Песента е написана 79-80 та година, след похищението и убииството на Алдо Моро и разчистването на „червените бригади" - затова и флагът е такъв - за да измие позорните петна.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
----------------------------------------------------------------------------------------
GGBG (23-02-2013)
![]()
![]()
........................
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
бръмммммммммммммммммммммм мммммммммммммммммммммммм
GGBG (23-02-2013)