Много интресно се получи днес, както и доходоностно.
Много интресно се получи днес, както и доходоностно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Новак, Ели, скъпи дами, правилният начин за решаване на спора е:
![]()
----------
Най-важния от Член от всички Членове е Кура![]()
А според Кура всичкото мошеници от форума са освободени от данъци![]()
----------
Тая карта навсякъде може да се използваЕли, никой няма да научи, че се занимаваш, ако не минат няколко трансфера по 5-6к и нагоре, другият вариант е бг брокера да прати справка на края годината в НАП, третият, НАП да си поиска справка.
Аз затова казах, че инстата има своята добра страна, а именно картата, която ти дава спокойствие, ако изкараш?А от Пайонер можеш и повече от една да си поръчаш
За банковите трансфери нямаше ли едно ограничение до 5000 (или друга сума), над която данъчните и други държавни институции могат да търсят произход и предназначение?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защо? Спор или борба между мен и нея няма, само й казах да не ме занимава с глупости и я попитах доизлекувала ли се е.Нямам намерение да си губя времето с безсмислени дискусии с разни кукувици.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Това е само ако се теглят наведнъж и то то на гише. И само се подписва декларация, че имат легален произход. Но мисля, че беше повече от 5000. А от картата и да искаш, не можеш да изтеглиш толкова - имаше някакъв дневен лимит по-малък.
Aboleon, доколкото знам Greedy е имал някаква собствена брокерска дейност, но аз засега не съм се запътила натам, само той така си мисли.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 21-02-2013 на 19:09
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Хора, с какви позиции сте при евро/дол. Аз преди час откраднах 10-на пипса от дълги. В момента се замислям, дали да не вляза отново с дълга.
хубаво си го написал с големи буквичкиДа добавя, че и задължение за регистрация по ЗДДС има, по принцип. Физическо лице, което търгува на НЕРЕГУЛИРАН пазар формира салдо над 50 хил.лв. – положителна разлика от печалбите и загубите на годишна база въз основа на всичките си сделки през годината. И лицето се занимава системно (по занятие) с тази дейност, сиреч основния му доход от търговия с финансови инструменти. Друг е въпроса, че е толкова хлъзгава материя и данъчните се озъртат като лалугери като ги настъпиш по-компетентно, но си имат спуснато указание и риска е реален. Така, че умната!в нашите договори с ИП-тата предполагам, че се уточнява дали борсите са такива или не
- там е ключа от бараката
![]()
аз след 18:30-19:00 не влизам у Пазаро - че дневното движение е най-вероятно да е свършило в по-голямата си част
Като влизат в сметката може да възникне Проблема - иначе има карти с по-големи ограничения![]()
Eли. не си наясно. Банката праща служебно известие за всяко теглене над 4999 лева в НАП. Декларацията по закон е над 14999 лева.Това е само ако се теглят наведнъж и то то на гише. И само се подписва декларация, че имат легален произход. Но мисля, че беше повече от 5000. А от картата и да искаш, не можеш да изтеглиш толкова - имаше някакъв дневен лимит по-малък.
Aboleon, доколкото знам Greedy е имал някаква собствена брокерска дейност, но аз засега не съм се запътила натам, само той така си мисли.
Или вноска разбира се.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?