Добро утро.
Дали случайно АНА не е ефчито. Що ли се събудих с тази мисъл сутринта??
Добро утро.
Дали случайно АНА не е ефчито. Що ли се събудих с тази мисъл сутринта??
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
До обяд моите очаквания са да коригираме леко нагоре заради
Spanish 10-Year Obligacion Auction
Spanish 2-Year Bonos Auction
Spanish 5-Year Bonos Auction
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
За първи път съм във форума ...............реших да направя някой долар с бонусите които се дават във форума ................
----------
а с форекс се занимавам от доста години................................усп ехи....................................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро!
За дългата идея мисля че трябва да се изчака да се види днес какво ще е дъното и утре да се търси вход около него ако даде.
Щото надолу ямата е дълбока![]()
Здравейте, нощеска съм дал едни 32 пипона на еврото.
Това слизане за мене технически е тотална мистерия. Ще се наложи да поизчакам да ми се изясни. Лошото е, че може и да е началото на нещо голямо надолу.
Индексите ги подкараха надолу. Късия ми ДАКС е на добър профит вече, за съжаление много го намалих вчера преди новините. Дау инего го търкалят вече по баира. А това са индикации за слизане в евро/долар. Засега пас.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Ха,доубрутру!
Гледам на дневна и си мисля:3309 не можа да го спре,дали пък няма да се пробва и на 3187.Оттука от нищото сега да повръща-некак си неестетично.
Чау и да ги фанити сичкити пипсови!![]()
Фибо....мибо....грънци
Всички индикатори сигнализираха за падането ...................................не е никаква мистерия .............![]()
Влизаме в орбитата на 1.30. Това си е еластично ниво от време оно. Паритет.
Като си помисля само че върха на 1.3700,го бях хванал с отложена и тоя сценарий с голямото падане оттам ми се въртеше в главата ами бях натоварил маржина на друго място и затворих рано рано.
Там си имаше техническа съпротива на седмична което не е за пренебрегване.
Ако всичко се развие по плана,целта на спада е 1.2820