На Н1 си оформя микртренд. Въпроса е до къде ще продължи.
На Н1 си оформя микртренд. Въпроса е до къде ще продължи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много излиза, и аз не знам защо се занимавам с тях. Нямам стоп с под 0.5 слип, в някакви адско-редки случаи 0.3. Слип на входа 0.3, на изхода 0.3. При бърз пазар става много.това ми се е случвало преди 3-4 години....явно продължават да ги правят.....
правил ли си си статистика колко ти излиза спреда на ойро/долар...ефективния....включа и слипа при вход/изход...за времето когато бях при тях....усул минетчийската за вход изход ми излизаше 3,7-4,5 пипс....
Уж трябва и в моя полза да слипват, случва се много рядко по 0.1, да видя слип 10 пипа в моя полза никога не е било.
Имам някакъв шибан навик, че съм им от 5 години клиент, но вече стават само за стотинкова търговия.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
надолу нивата как са 1.31840 явно са се целнали![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
едни вълни де броих наскоро и с тях съвпада - туй в момента требе да е 4 от удължено 5 от 123 дето се пада Це от АБЦ от юли миналата година... демек едно 5 от удължено 5 ще има да идва до към средата на март и то се пада последно Връх за цялото покачване от споменатия юли миналата година... и на база удълженото 5 съдим, че се гласи за нещо Грандиозно откъм Разкекерчване а може би и откъм връхна стойност. Но туй разсъждение да не се счита за бичешко за момента щото се намираме в мръсна долна Четири дето е най-непредвидимото от всичко![]()
Деба, що не ми излиза поста.това ми се е случвало преди 3-4 години....явно продължават да ги правят.....
правил ли си си статистика колко ти излиза спреда на ойро/долар...ефективния....включа и слипа при вход/изход...за времето когато бях при тях....усул минетчийската за вход изход ми излизаше 3,7-4,5 пипс....
Много излиза, и аз не знам защо се занимавам с тях. Нямам стоп с под 0.5 слип, в някакви адско-редки случаи 0.3. Слип на входа 0.3, на изхода 0.3. При бърз пазар става много.
Уж трябва и в моя полза да слипват, случва се много рядко по 0.1, да видя слип 10 пипа в моя полза никога не е било.
Имам някакъв шибан навик, че съм им от 5 години клиент, но вече стават само за стотинкова търговия.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Вместо да се оплакваш, да ги беше сменил. Какво значи навик ? Това е бизнес.Много излиза, и аз не знам защо се занимавам с тях. Нямам стоп с под 0.5 слип, в някакви адско-редки случаи 0.3. Слип на входа 0.3, на изхода 0.3. При бърз пазар става много.
Или и ти като множеството българи си с мотото, "дай да ревем и нищо да не правим".
Щом не ти изнася, сменяш !
Инстата забии ми отвори с гап как да търгувам .................................................. ....?
Аз виждам зор да си следвам едни прости канали, че забравям за тях, когато гледам плъзгащите, пък забравям плъзгащите, ако гледам за двойни дъна и върхове....та тебе направо не те знам как успяваш с тея вълниедни вълни де броих наскоро и с тях съвпада - туй в момента требе да е 4 от удължено 5 от 123 дето се пада Це от АБЦ от юли миналата година... демек едно 5 от удължено 5 ще има да идва до към средата на март и то се пада последно Връх за цялото покачване от споменатия юли миналата година... и на база удълженото 5 съдим, че се гласи за нещо Грандиозно откъм Разкекерчване а може би и откъм връхна стойност. Но туй разсъждение да не се счита за бичешко за момента щото се намираме в мръсна долна Четири дето е най-непредвидимото от всичко![]()
Засега няма обед. Следобед ще видя какво ще е.
Обаче днес гледам календара и виждам, че другият петък няма НФП, а е изместено чак за по-следващият петък. Защо така е изместено с една седмица по-късно ?
Absfresh, прочетох те........що така се получава с тоя форум от време на време.....
ПП значи картинката не се е променила особено....средно към 3-4...
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....