Във връзка с раждаемостта, моля вижте клипчето накъде вървим не само ние българите:
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Emil Enchev (20-02-2013)
По нагоре каза, че не си гласува за еди си кой и ги изброи всичките. Защо очакваш някой да ти брани интереса, на теб и на майка ти, като ти дори не искаш да упражниш правото си на глас.Майка ми е работила 40 години за тази държава. НЕ ми казвай, че е изкарала за 200 лв пенсия. И е работила като медицинска сестра в детска болница в Пловдив, базирана в небезизвестния квартал Столипиново. По 3-4 нощни смени месечно, плюс неделни дежурства. Не ми казвай, че е изкарала за 200 лева пенсия, колкото получава сега. От 4 години, откакто тиквата дойде на власт, пенсията и е замразена. Хайде, холан! НЕ ми ги разправяй на мен тези пробоковски.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
За чужбините стига го мислехте, че и там е мед и масло има всичко.
И макар че за себе си мога да каже че съм човек без корен детството ми е минало по разни чужбини, между 20 си и 30 си година живях тук, после така се случи, че работата ми беше свързана с пътуване,та още 10 години метох европейски пътища и какво ли не съм видяла, реших да спра да работя по лични причини, никога не съм зависила от държавата или някой.
Ама вече ме дразните, на мен ми пука какво се случва в тая скапана държава.
Не ми дреме кой какво и как е сътворил, трябва мисленето на хората се промяне,защото се почва от търсене на виновник, а не от варианти за решение на проблема.
Миналото и да го чепкаме кой ще го огрее.Хайде да почнем настояще и бъдеще да мислим, стига с тия пораженчески настроения.
Нямам решение на ситуацията, но пък като граждани в тая държава поне да не позволяваме вече да ни използват за политическите си цели, а да си търсим правата.
П.с.
Самопредлагам се да оглавя образователното министерство, че днес пак яхнах метлата срещу тях.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КинО (20-02-2013)
Това е така ,ама тръгнем да даваме нали се сещаш ,че вместо 7 / 10 деца , техните ще са по две , то и сега 2/3 от ресурсите в социалната и здравна сфери отиват за тях!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това много прилича на бивша недоволна номенклатура , ако искаш може и да уточниш , за да няма грешки и неверни отношения.И макар че за себе си мога да каже че съм човек без корен детството ми е минало по разни чужбини, между 20 си и 30 си година живях тук, после така се случи, че работата ми беше свързана с пътуване,та още 10 години метох европейски пътища и какво ли не съм видяла, реших да спра да работя по лични причини, никога не съм зависила от държавата или някой.
Ама вече ме дразните, на мен ми пука какво се случва в тая скапана държава.
Ако родиш 50 деца, а от тях 49 отидат да живеят в чужбина, дали се увеличава населението на страната ? В едно отворено общество, не раждаемостта, а икономическите условия имат най-голяма отношение към увеличаване/намаляване на населението.
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....