Най-малкия проблем ..................................................
----------
Няма страшно, само постоянство и търпение. Желая ти успехи.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
gori (19-02-2013)
Благодаря, старая се да не се отклонявам от плана и да не лакомя, аз понеже демо сметката в началото я заредих със 120 лв. за да видя как ще тръгне и на два три пъти я занулявах от лакомия и за това тук съм като " гърмян заек"![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бърже в тая тема да напишеш рецептата, голяма вкусотия е тоя кебап
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всички ти стискаме палци!
................ ................. .................
gori (19-02-2013)
да не ни забравиш само като дръпнеш яко напред с материала след някоя и друга година![]()
![]()
Малииииииии от твоите уста в божиите уши, само да стане , няма ядове - веднага ще спретнем купон където кажетеНе се коси друже и наши сметки ще станат дебели, една моя бивша колежка казваше така "..... се полека "
прав си - умно и разумно трябва да се подхожда.
----------
Язе, се че звъннем и че дойдат най- убавите - наздраве![]()
не съм никакъв готвач. Отварям в интернет. намирам най-лесната и най-бързата за приготовление рецепта и това е ....
Брейййй..... тука има един, дето си има взимано-давано с такива, може и от него да са, освен ако ти не си той, че като те чета.... и мен ме обхващат детективски подозрения като Новакда не ни забравиш само като дръпнеш яко напред с материала след някоя и друга година![]()
![]()
Малииииииии от твоите уста в божиите уши, само да стане , няма ядове - веднага ще спретнем купон където кажетеНе се коси друже и наши сметки ще станат дебели, една моя бивша колежка казваше така "..... се полека "
прав си - умно и разумно трябва да се подхожда.[COLOR="Silver"]
----------
Язе, се че звъннем и че дойдат най- убавите - наздраве![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не, изобщо не съм той/ ако правилно съм разбрала /, Eli2356 мисля че няма значение дали си той или тя ,дали си млад или стар, хубавото е че има разбиране и.......абе купон да има![]()
Съгласна съм за купона.И за останалото съм съгласна. Но тук ако си с дамски аватар, ще срещнеш малко повече внимание и помощ по презумпция
... добре се ориентираш.
Желая ти успех и аз - струваш ми се доста готин и умен човек.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
gori (19-02-2013)