Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така е и във форекса, но в по-олекотен вариант - една грешка и после от няколко минути до няколко часа/дни страдание.
Ми как - с пухени възглавници ли?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
RyMu (19-02-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
както казваше жорж ганчев: българите сма малък, но за сметка на това много прост народ
----------
че я настъпиш ко дойде с бална рокля, ма кат гледам нашенският 'елит' как се появяват с едни плажни роклички. нема ко да настъпиш да ге![]()
Последна редакция от greedy : 19-02-2013 на 21:22
Ае, напрайхме си норматива за спам..... сега - ТВ
.................................................. .................
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
ти недей така,че като съм с дядо по баловете във Виена,ела да видиш рокли.Там не мож влезе с миниджупа
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
GGBG (19-02-2013)
Някога печелили ли сте конкурс на форекс?
За 10 години никогаш не ми се е случвало, не че съм участвал, но едно 20-на пъти съм се пробвал. Някви изроди за 1 час правят 3 годишната ми доходност и дотам с опитите ми.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?