Жена ми беше със 7-8 месечен корем, кога ревяхме по митингите преди 25 години............Една жена тук наистина не мога да я дишам, но не е анонимно. Тя, представи си, знае как да ме намери, аз - също. Не че ще тръгнем да се търсим де. Теб плюла ли съм те? Много силни думи употребяваш, какво да кажа, тролът си е трол. Физически съм длъжна да се опазя, представи си, щот не ти ще дойдеш да се погрижиш за близките ми. Нали така.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Има решениеНе че се опитва да помага. Просто София е много голяма, в пъти по-голяма от което и да било друго българско населено място. Тълпите тук са опасни, излязат ли на улицата. Пък и властимащите са прекалено близко. Те ти парламент, те ти министерски съвет, министерства, ведомства. Много ги е страх да не ги застигне народната любов, затова гледат да коткат софиянци. Надявам се улицата да ги помете все пак. Щот на тези оставиш ли им да правят избори... видяхме какво стана на Президентските...![]()
1. Военен преврат
2. Експертно външно правителство
3. Избори
4. Експертен контрол над новото правителство, 4-5 министерства, 112 депутати![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (19-02-2013)
Че за какво да протестирам сега? Толкова ли сте слепи, та не виждате, че ви обработват!!!!!!?????????????
----------
Още преди години съм го казал : На българина му трябва един военен режим и сичко ще си дойде на мястото.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (19-02-2013)
GGBG (19-02-2013)
ми аз селския не съм го видял да недоволства тука във форума.що да ходи да протестира?Една жена тук наистина не мога да я дишам, но не е анонимно. Тя, представи си, знае как да ме намери, аз - също. Не че ще тръгнем да се търсим де. Теб плюла ли съм те? Много силни думи употребяваш, какво да кажа, тролът си е трол. Физически съм длъжна да се опазя, представи си, щот не ти ще дойдеш да се погрижиш за близките ми. Нали така.
----------
МИ ти що не дойдеш, като син толкова корназ? Във Филибето беше ли на площада? Или и ти само пред компа. Мъжете да излязат, аз няма да го направя, вече обясних защо. Хайде стига, троле, заядливецо... Излез и ти за горещи кестени, какво чакаш?
И още нещо, аз не рева. Разказвам какво показват по телевизията.
аз също не протестирам , но не си ме и виждала да недоволствам тука . а ти хем с патриотарски лозунги у форума , хем оправдание проформа си намираш да не отидеш да изразиш недоволството си .
както вече писах сутринта на едни такива в темата за аец , царе сме българите да мрънкаме и като опре да действаме да си натискаме парцалите и да очакваме нчкой друг да иде вместо нас
----------
днес чух виц :
гледат бойко с аню ангелов протестите и бб се обръща към аню:
-танковете да дойдат!!!
а аню го поглежда и отговаря :
-и двата ли бе бойко![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не, не виждам. И не виждам смисъл да ти отговарям повече при положение, че провокацията ти спрямо мен е повече от явна. Айде по живо, по здраво. Оди да си бъркаш вечерния компот.
Без това не може. Това говори че все още имаме гражданско общество. Харесва ли ви или не, духа на българина е жив! Без да го възсядат партийни величия.![]()