срам за неговото семейство,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
срам за неговото семейство,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми ако я набара на заднаEй ся сядам на компа, четох ви, четох ви назад и се сетих виц......
Та, маладо девойче отива у града да учи и майка и и дава последни съвети
- Запомни дъще, не давай на момче да ляга върху теб, че ще плача!
........
След време в училище си правят купон, един симпатяга я омагьосва, води я в спалнята, целувли, милувки, дрехите се свалят, ноооо когато момъка я обърнал по гръб и опитал да легне върху нея, тя побесняла, измъкнала се, легнала върху него и задъхано промълвила:
- Нека сега твойта майка да плаче
Обявявам награда за правилния изводчия майка ше плаче
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
reload (18-02-2013)
Happy68 (18-02-2013)
Още вчера имаше боеве между полицаи и протестиращи, но ги даваха само по Канал 3.
Какво сервирам аз, какво ти, какво прасето - да ми посочиш нещо, дето не е ядено и нещо дето е ядено? Айде, нема нужда.
Само прогнозите на Алф и РЕДА и компания сутрин по първи петли сигурно не са, щото са различни за всеки ден и са по първи петли, докато другите спят, а не ядат. А моите изказвания не знам ядени ли са, понеже се ръководя от собствения ми анализ, не знам друг ял ли ги е преди това?
Прасето няма как да е ангел, защото е прасе. Аз пък нищо от него не съм прочела, което да не го знам преди това, освен оригиналните, но неразрешени от форумните правила и жена му свалки, които ни сервира постоянно.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 18-02-2013 на 21:07
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Сори, ако не му е тука мястото, но няма как да скрия възмущението си от случващото се из софийските улици... Някак си не е нормално група педерасти с липсващо образование, на които всички ние плащаме тлъстите заплати (на фона на това, което получават повечето хора), всякаквите привилегии, достъпа до далавера и тн, да налагат граждани, които съвсем справедливо и резонно протестират срещу цирка в тая държава вече незнам колко години... Тия башибозуци са за разстрел и нищо чудно да се стигне до там, ще ги еба и в михлюзите.
reload, Срещу какво протестират?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Eli2356, ae вземи млъкни вече. Не можеш ли да разбереш, че на никой не му се четат емоционалните ти прищявки ?
Колко човека трябва да ти кажат едно и също нещо ?
Ми не те ще Фицката и толкова. Дай сега като спря да ти обръща внимание на глупостите и да осираш целият форум. Спри се вече. Накарай мъжа си да ти начеше гъделичника ако трябва. Баси мрънкалото и чудото си.
Ми щом е за това, с право ще ги млатят.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Nasko (18-02-2013)