Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Напрежението всеки ден ескалира, те младите не помнят, ама така си замина и Тато, след него Жан, Добрев сдаде властта.
Сега да видим дали нещичко е останало у нас като население.
Макар че, няма да крия, че първата ми мисъл е че дъщеря ми вече е първа смяна и няма се шляе вечер в тоя район.
----------
А пък Гербаджии во главе с ръковоството си са се изпокрили в миши дупки.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Онзиден Бойко трябваше да идва да реже тука пак някакви ленти. Скри се чак в Македония, но пък из улиците щъкаха цял ден доста цивилки с широки рамене, шлифери и "тиранти" под шлиферите... Отмени го някакво зам министърче, явно смелчага или с пълна застраховка живот...
Ползват, даже и хомо изпълнения има при тях, а шимпанзетата Бонобо са единствените животни, освен хората, които са наблюдавани да правят секс лице в лице, орален секс и да се целуват с език.
Да, дори и да са наследили лошо положение, нали сега властта е в техните ръце, защо не направят нещо в защита на масовия обикновен човек? След като могат да отменят договора за АЕЦ Белене, което ще донесе 1 млрд щети на данъкоплатците и още по-високи цени за ток, да отменят и договорите с ЕРП-тата - чуждестранни и то, които имат гарантирана 16% печалба и за да я получат държавната АЕЦ Козлодуй трябва да работи на загуба и хората да не могат да си платят сметките!Сори, ако не му е тука мястото, но няма как да скрия възмущението си от случващото се из софийските улици... Някак си не е нормално група педерасти с липсващо образование, на които всички ние плащаме тлъстите заплати (на фона на това, което получават повечето хора), всякаквите привилегии, достъпа до далавера и тн, да налагат граждани, които съвсем справедливо и резонно протестират срещу цирка в тая държава вече незнам колко години... Тия башибозуци са за разстрел и нищо чудно да се стигне до там, ще ги еба и в михлюзите.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Целувката с език било най-директния начин за оплюване![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Eli2356 (18-02-2013)
Какво сервирам аз, какво ти, какво прасето - да ми посочиш нещо, дето не е ядено и нещо дето е ядено? Айде, нема нужда.
Само прогнозите на Алф и РЕДА и компания сутрин по първи петли сигурно не са, щото са различни за всеки ден и са по първи петли, докато другите спят, а не ядат. А моите изказвания не знам ядени ли са, понеже се ръководя от собствения ми анализ, не знам друг ял ли ги е преди това?
Прасето няма как да е ангел, защото е прасе. Аз пък нищо от него не съм прочела, което да не го знам преди това, освен оригиналните, но неразрешени от форумните правила и жена му свалки, които ни сервира постоянно.
.....тези редове да са ти познати....понеже ти е плитка паметта да ти припомня....НАЙ ДОБРИ ТЕМИ ЗА 2012....ти за кой гласува...Ъ......най мразим кифла кат почне се върти....щот хем става на чеверме....хем миндил....аре наздраве и ако обичаш да не ме занимаваш повече!!!!!!!!!Аз понеже не очаквам някой да ми казва какво да правя (въобще в живота и тук), изразих мнението си чрез гласуване за втория тип теми - тези, които допълват знанията ни как сами да преценяваме.
Аз лично нямам нито един пост в темата на Реда, нито досега съм следила изпълнението на прогнозите му, но от няколко епизодични случая, които съм видяла, ми е направило впечатление за +ви точки за доста неточно изпълнени прогнози, в които обаче все пак е познато генералното движение. В крайна сметка всеки си знае от какво има нужда. Но не бих гласувала за дадена тема, само защото е приятно хумористична и безконфликтна.
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....