Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нормално за да спечели някой друг трябва да загуби, затова и с тези новини много се манипулира пазара .......................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еми те точно от това печелят, защото масата слуша новините.
Аз нямам никаква информация до къде ще пада - качва златото но 1800 ми се струва напълно достижима цел в рамките на тази календарна година.
Мъчи са да ходи нагоре, би трябвало да коригира вчерашния спад
...............................................
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Много рано почнаха да играят, днес ще е интересен ден
.................................................. .............................
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Тъй тук сдадох стопче, излизал ми е ордера, ама не бях пред компа, за 2 долара не ми е стигнал лимита, дали съм щяла да затворя ръчно и да бях незнам.
Днес мазало за къси ми е късно за дълги ми е рано.
Последна редакция от Novak : 15-02-2013 на 13:40
trymetryme: не не , не вярвам да пада повече ,щото от сигурен източник знам ,че тази година ще ходи към 1800
хахаха, еее това ме разсмяот сигурен източник
да не би Сорос да ти е чичо или Бенито Бернанке
то, докато отиде до 1800, преди това спокойно може да падне и до 1500
радвам се ,че съм те развеселил
пропусна един Марио Драги ми е вуйчо
и да много работи могат да станат преди да отиде до там
![]()