1.3380, махнах 1 лот, остана ми 1 къс , слагам стоп на 0
1.3380, махнах 1 лот, остана ми 1 къс , слагам стоп на 0
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
trymetryme (14-02-2013)
РЕДА пак къс от 1,33945
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
1.3345 според мен е важното ниво за еврото. Там е ема 200 на 4 часова графика
Здравейте колеги и успешен ден...днес май еврото се е запътило към 1.3350 и ако пробие тази съпротива следващата е на 1.3290...
Според мен днес ще направят спускане със ските, освен ако американчетата натиснат за нагоре
![]()
![]()
удрям аз телето.....па на вас гурмето....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....