1,3067 е минутната вола към момента. В чопи ден като днешния би трябвало някъде там или малко отгоре да е "тавана". Сутринта тествахме долния диапазон, сега горния, предполагам, ще затвори някъде посредата, ако няма изненади.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
noreason (07-01-2013)
ще взема да позная ...........................![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
На 15 мин ми се вижда двойно дъно. И по-тази причина влязох дълъг![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ех , как ми го взе от устата
ама вече трябва да излизам .
Успех на тези които остават , бих скъсил , но нямам време за това
за съжаление този термин не ми говори нищо......преди време се позаинтересувах, но не пожела да споделиш....
....че деня е чопи съм съгласен...но кой съм аз да му слагам таван...
....ти вадиш цифра по твойта метода - аз по мойта....вероятността за едното или другото не се различава кой знае колко....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
още е горещо за вход за надолу .... чъкамеи да се охладим малко .... лЪв фром дЪ 70-те
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
Приеми го на доверие нивото - не спорим в случая, обменяме идеи и виждания за пазара. Нищо не пречи и двамата да грешим или и двамата да сме прави, пазарът има последната дума в случая. За другото... и преди го казах - нямам нищо против да седнем и да поговорим лично, но по форуми да се постват разни пинизи, които са ми отнели години... някак си не е добра идея.за съжаление този термин не ми говори нищо......преди време се позаинтересувах, но не пожела да споделиш........че деня е чопи съм съгласен...но кой съм аз да му слагам таван.......ти вадиш цифра по твойта метода - аз по мойта....вероятността за едното или другото не се различава кой знае колко....Пък и сам по себе си фактът, че сме достигнали някакво ниво, е без значение, ако не е подкрепено със съответното ценово движение, така че в случая говорим повече за ориентир, отколкото за ниво, удачно за вход или изход.
Пробвах една дълга с малък обем, биците може да натиснат повече
сега ще да входа за къси
аи че цял ден се гласи за 1.2962............................................
на 4 часа 3000 е много яко дъно
но сякъш чакаше точно да стане яко с този пробив на 3160
за да го атакува чак сега.......................
абе луда работа..........
прави си го трудно за да го тества................
чека да иззидат стената и тогава кандисва да мине през нея![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E