хахах ти голям поет излезе бре![]()
.................................................. .....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката, всяко нова мацка ти я налазваш, не стааш ли малко нахален?![]()
П.С. айде аз ти давам мойте шансове, за налазване на мацки в форума, щото ме кефиш с азбучната тема.
фицката (10-02-2013)
Аме налазвамСтарая се да съм любезен и държа се да се запозная с всеки новодошъл
Но за теб например, не мога да съчиня стихче, заяото не си падам по музове, а само по музи
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
С мен сигурно щото не си падам по ку..арските изпълнения, не се запозна така. Има усет момчето с коя как - не може да се отрече.![]()
Ама след това пак си показа истинската същност.
Последна редакция от Eli2356 : 10-02-2013 на 14:37
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Мчи аз кога съм я крили коя аджеба ми е истинската същност
Ку може да ми я кажете, че и аз съм объркан
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
То това е само от любезност, вие как го изопачавате............................ ..............
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb