Прасчо стига си лъгал народа какви джапанко за нодоле та гонят
Че пък му и благодарили даначетата, загдето им показал пътя към кланницата![]()
Прасчо стига си лъгал народа какви джапанко за нодоле та гонят
Че пък му и благодарили даначетата, загдето им показал пътя към кланницата![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Няма звукСледващият път ще е със стонове по молба на моят Другар Комърджито
Влезнах къс заради съпротивата на 127.69 и заради вчерашният пробив на 126.96
----------
Ам утре може и нагоре да сме бре СаксиДнес бяхме надолу и го изтъргувах надолу
Минало бешело
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
anonimen komardjia (07-02-2013)
фицка, питанка: едното е съпротивата на предишен връх и второто е преодоляване на по-предишен, ако тълкувам правилно цифрите. По тази логика, на 5 февруари, около 19 ч примерно, е имало същото положение - потенциално ниво за къси. Така ли е? - съпротива 126,96 и пробива от 4 февруари на 126,16
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами една съпротива след като се пробие, става подкрепа, ако се върнем пак под нея, то отново е съпротивафицка, питанка: едното е съпротивата на предишен връх и второто е преодоляване на по-предишен, ако тълкувам правилно цифрите. По тази логика, на 5 февруари, около 19 ч примерно, е имало същото положение - потенциално ниво за къси. Така ли е? - съпротива 126,96 и пробива от 4 февруари на 126,16Дай ми картинка
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
[QUOTE=фицката;297591Ам утре може и нагоре да сме бре СаксиДнес бяхме надолу и го изтъргувах надолу
Минало бешело
Е арно га и тъй
Рекох че и за утре ни караш да одиме надоле![]()
Това дето едната съпротива като се пробиела ставала подкрепа малко ми се види афиф, ама айде от мен да мине
Липсва ти гъвкавост на възприятето, Хепи. Не мен пък изненадите по принцип ми харесват, ако не на неприятни, може и неутрални да са - както е в случая.
... но поради отсъствието на автора в действието през почивката и озвучаване, давам и аз по-нисък, но все пак положителен рейтинг.
----------
Шегуваш ли се?![]()
Ако не е фалшив пробив, си става баш обратното на това, което е било: подкрепа=съпротива. И обикновено се връща да тества нивото - ако се върне пак под/над него пробивът е фалшив.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.