• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Форекс за начинаещи
    • Материали и обяснения в помощ на желаещият да прогледне :)

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Материали и обяснения в помощ на желаещият да прогледне :)

+ Отговор в тема
    Страница 12 от 56 ПървиПърви Предишно ... 2 10 11 12 13 14 22 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 111 до 120 от общо 559
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 03-02-2012 19:14 #111 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      greedforsuccess
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      greedforsuccess не е на линия
      Главен дилър
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      greedforsuccess има невероятно излъчване greedforsuccess има невероятно излъчване Аватара на greedforsuccess
      Начислени плащания
      1,436.46 USD
      Благодарности
      63
      Благодарили са му 239 Пъти в
      144 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от kairos Виж мнението
      когато си вече на погорен фрейм.малките корекции там изглеждат като минитрендове на по ниския.трябва да го знаеш много добре.това за което ти говориш е суинг търговия.аз казах че съм новобранец.суингърството е висш пилотаж за мене. все още

PS като видя потенциал цената да върне.нямам идея до къде ще върне.незнам дали ще е 10-15 пипа или 50-60
      Точно поради тази причина, че не знаеш е лишено от смисъл и чакането на цената да дойде до мястото където си отворил или и по-нагоре за да се светнеш, че "а ве май сбърках"
      Значи като гледаш 4 часов фрейм и баровете ти са от по 200пипса тогава какво правиш ? Чакаш да върне 300-400 за да се увериш, че си сбъркал и няма да я бъде или ще прибереш ?
      Суинг търговията не е толкова висш пилотаж. Суинг търговията приляга най-вече на тези които не могат да се справят с по-интензивната такава. И понеже нещата стават в десетки пъти по-бавно даже и да сбъркат им е все тая, щото пред себе си могат да кажат "аз направих нужното и това, че не се е получило не е по моя вина".

Виж 4 часова графика. Баровете редовно са от по над 100пипса, на дневна са още по-големи и ти ще ми кажеш, че корекция от 150пипса е малка и е минитренд ?
      А, че в един диапазон от 150пипса цената може да се движи и месеци, както се случи в долар йена ?

Няма нищо лошо в дългосрочните, но когато има изявен тренд, както е в евро/йена на дневна. Отвори си я и виж мечият тренд, формира по-ниски бар след бар. Но когато се движи от по една две седмици в един и същи диапазон и ти да държиш и да чакаш еди си какви си корекции, няма логика.

Разбираш ли ме ?

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

2. Следният потребител изказва благодарност на greedforsuccess за полезния пост:

privelege (04-02-2012)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 03-02-2012 20:46 #112 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kairos
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kairos не е на линия
      Професия:Трейдър
       Geli

kairos е по пътя на славата Аватара на kairos
      Начислени плащания
      87.90 USD
      Благодарности
      4
      Благодарили са му 8 Пъти в
      6 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от greedforsuccess Виж мнението
      Точно поради тази причина, че не знаеш е лишено от смисъл и чакането на цената да дойде до мястото където си отворил или и по-нагоре за да се светнеш, че "а ве май сбърках"
      Значи като гледаш 4 часов фрейм и баровете ти са от по 200пипса тогава какво правиш ? Чакаш да върне 300-400 за да се увериш, че си сбъркал и няма да я бъде или ще прибереш ?
      Суинг търговията не е толкова висш пилотаж. Суинг търговията приляга най-вече на тези които не могат да се справят с по-интензивната такава. И понеже нещата стават в десетки пъти по-бавно даже и да сбъркат им е все тая, щото пред себе си могат да кажат "аз направих нужното и това, че не се е получило не е по моя вина".

Виж 4 часова графика. Баровете редовно са от по над 100пипса, на дневна са още по-големи и ти ще ми кажеш, че корекция от 150пипса е малка и е минитренд ?
      А, че в един диапазон от 150пипса цената може да се движи и месеци, както се случи в долар йена ?

Няма нищо лошо в дългосрочните, но когато има изявен тренд, както е в евро/йена на дневна. Отвори си я и виж мечият тренд, формира по-ниски бар след бар. Но когато се движи от по една две седмици в един и същи диапазон и ти да държиш и да чакаш еди си какви си корекции, няма логика.

Разбираш ли ме ?
      подред на въпросите ти.че съм заседнал.и неми се пише особено за търговия.
      ти като пуснеш ордер за покупка или продажба.знаеш ли дали цената няма да посети стопа ти първо.по тази логика лишено ли е от смисъл да влизаш в трейд.
      за интрадневни цели 4часа не ми е необходима да си водя трейда.защо ти сам си си отговорил.4 часа обаче дава много добри нива на съпротива и подкрепа.дай сега един пример.пускаш трейд от м1.цената дръпва веднагически с 20 пипа.що да не погледна каква е ситуацията на м5.консолидира и дръпва с още един импулс 15 пипа.що да не видя каква е ситуацията на м15.разбираш ли ме?
      не си много наясно със суинг търговията.това със сигурност.чул си туй онуй но толкова.
      евро йена я гледам доста често.да не казвам всеки ден
      като гледам колко разпалено отричаш дългосрочните.на цело 100 пендара не си виждал в един трейд.нормално е.докато не го направиш няколко пъти и видиш ползата от него.търсиш извинение що няма смисъл

за рейндж от 150 пипа в двойките които търгувам.не ме мисли.мисля в тази тема първи заговорих за рейндж евро към долар 100пипа от тази седмица.е аз намазах.предоволно.надявам се да съм помогнал и на другите колеги.
      става дума за различни стилове търговия.ти явно умееш един.ползваш го и толкова.като не го разбираш.не го критикувай обаче.заради това има различни стилове.за различните ситуации на пазара.пускам мрежа с едро око и с дребно.разбираш ли ме?това е.

приятен уикенд на тебе и на колегите

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

5. 03-02-2012 21:22 #113 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      greedforsuccess
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Главен дилър
      Не е зададено настроение

greedforsuccess има невероятно излъчване greedforsuccess има невероятно излъчване Аватара на greedforsuccess
      Начислени плащания
      1,436.46 USD
      Благодарности
      63
      144 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      подред на въпросите ти.че съм заседнал.и неми се пише особено за търговия.
      ти като пуснеш ордер за покупка или продажба.знаеш ли дали цената няма да посети стопа ти първо.по тази логика лишено ли е от смисъл да влизаш в трейд.
      за интрадневни цели 4часа не ми е необходима да си водя трейда.защо ти сам си си отговорил.4 часа обаче дава много добри нива на съпротива и подкрепа.дай сега един пример.пускаш трейд от м1.цената дръпва веднагически с 20 пипа.що да не погледна каква е ситуацията на м5.консолидира и дръпва с още един импулс 15 пипа.що да не видя каква е ситуацията на м15.разбираш ли ме?
      не си много наясно със суинг търговията.това със сигурност.чул си туй онуй но толкова.
      евро йена я гледам доста често.да не казвам всеки ден
      като гледам колко разпалено отричаш дългосрочните.на цело 100 пендара не си виждал в един трейд.нормално е.докато не го направиш няколко пъти и видиш ползата от него.търсиш извинение що няма смисъл

за рейндж от 150 пипа в двойките които търгувам.не ме мисли.мисля в тази тема първи заговорих за рейндж евро към долар 100пипа от тази седмица.е аз намазах.предоволно.надявам се да съм помогнал и на другите колеги.
      става дума за различни стилове търговия.ти явно умееш един.ползваш го и толкова.като не го разбираш.не го критикувай обаче.заради това има различни стилове.за различните ситуации на пазара.пускам мрежа с едро око и с дребно.разбираш ли ме?това е.

приятен уикенд на тебе и на колегите
      kairos ако ще държиш на статус новобранец те моля да не ми казваш "докато не го направиш няколко пъти и видиш ползата от него.търсиш извинение що няма смисъл "
      Защото е същото като таксиджия да дава акъл, как се кара болид на пилот от формула 1.
      Какво съм чул и какво съм видял си е моя работа и щом твърдя това определено имам факти.

Другото е, че казваш почти същото, което и аз казах. Нарочно дадох примера с евро/йена, защото прави приблизително равни барове и ги прави плавно едно след друго.
      Напълно нормално е, като видиш 20пипса и нямаш ревърс да погледнеш по-горен фрейм. Само, че това гледане на по-горен фрейм се прави още в началото. Защото когато на 1 часова графика се формира някое ниво се натрупват ордери около това ниво и тогава е от значение този по-големият фрейм, и поради статуса на големият се преценя каква да е търговията на малкия.
      Относно 100 как не съм виждал идея си нямам как заключи този факт, след като многократно съм казвал, че чакам ревърс и докато се образуват по-ниски/по-високи барове аз съм в сделка. В такъв случай често се случва цената да направи и над 100. Повечето пъти се спира след около 40-50-70-80 зависи от импулса.

Хайде обясни ми какво е суинг -търговията и с какво е по-добра от интрадея ?
      Кое му е по-добрето да чакам няколко дни за 100пипса от сделка, като мога за един ден да направя няколко сделки от 40-50пипса ?

И най-напред ми отговори какво разбираш под суинг-търговия като времетраене ? Или времетраенето не е от значение, важни са самите барове ?

И също така за каква възвращаемост говорим ? 20$ на година или повече ?
      За колко време какви резултати са в рамките на понятието "добра стратегия". Защото аз време за губене нямам, та да чакам цената да ми се клати дълго време. А при суинга това се случва редовно.
      Последна редакция от greedforsuccess : 03-02-2012 на 21:28

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

6. 04-02-2012 15:49 #114 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kairos
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kairos не е на линия
      Професия:Трейдър
       Geli

kairos е по пътя на славата Аватара на kairos
      Начислени плащания
      87.90 USD
      Благодарности
      4
      Благодарили са му 8 Пъти в
      6 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      kairos ако ще държиш на статус новобранец те моля да не ми казваш "докато не го направиш няколко пъти и видиш ползата от него.търсиш извинение що няма смисъл "
      Защото е същото като таксиджия да дава акъл, как се кара болид на пилот от формула 1.
      Какво съм чул и какво съм видял си е моя работа и щом твърдя това определено имам факти.

Другото е, че казваш почти същото, което и аз казах. Нарочно дадох примера с евро/йена, защото прави приблизително равни барове и ги прави плавно едно след друго.
      Напълно нормално е, като видиш 20пипса и нямаш ревърс да погледнеш по-горен фрейм. Само, че това гледане на по-горен фрейм се прави още в началото. Защото когато на 1 часова графика се формира някое ниво се натрупват ордери около това ниво и тогава е от значение този по-големият фрейм, и поради статуса на големият се преценя каква да е търговията на малкия.
      Относно 100 как не съм виждал идея си нямам как заключи този факт, след като многократно съм казвал, че чакам ревърс и докато се образуват по-ниски/по-високи барове аз съм в сделка. В такъв случай често се случва цената да направи и над 100. Повечето пъти се спира след около 40-50-70-80 зависи от импулса.

Хайде обясни ми какво е суинг -търговията и с какво е по-добра от интрадея ?
      Кое му е по-добрето да чакам няколко дни за 100пипса от сделка, като мога за един ден да направя няколко сделки от 40-50пипса ?

И най-напред ми отговори какво разбираш под суинг-търговия като времетраене ? Или времетраенето не е от значение, важни са самите барове ?

И също така за каква възвращаемост говорим ? 20$ на година или повече ?
      За колко време какви резултати са в рамките на понятието "добра стратегия". Защото аз време за губене нямам, та да чакам цената да ми се клати дълго време. А при суинга това се случва редовно.
      greedforsuccess какво общо има на какъв статус държа и какво ти казвам.егото ли ти нараних.не го приемай толкова на вътре.ти ако се имаш за пилот на болид от формула 1 какво търсиш на картинг пистата.
      както казваш какво си чул и видял си е само твоя работа.аз коментирам това което написал тук в тази тема.ако ще и да имаш килограм и половина други факти.

така отговорихме на увода ти.сега изложението.
      гледам че се опитваш пак да замазваш положението.както казах високите фреймове са важни.не толкова за водене на трейда колкото за дефиниране на конкретни нива на съпротива и подкрепа.те са важни защото се виждат от повече участници на пазара.прав си че около тези нива се натрупват ордери.как ще реагира цената обаче се вижда единствено от по малките фреймове а не от големите.точно заради това около важни нива водещите са малките фреймове.ето ти още един довод.когато цената пробие дадено важно ниво.тя се ускорява.когато цената се движи с повисока от нормалната скорост трябва да се наблюдава на малък фрейм за да са ти адекватни действията.по същество графиките които търгуваме се развиват от малкия към големия фрейм.точно заради това около важни нива водещите са малките фреймове.от тях трейда се подвежда на големите графики.по просто от това не мога да го обясня.съжалявам.

ако не си разбрал как съм стигнал до този факт ще се наложи да прочетеш предния ми пост отново.в цитираните от тебе случаи си показвал че си се ориентирал правилно в обръщането на посоката.толкова.цената може да направи и 200 пипа.важното е ти колко ще прибереш.ти сам твърдиш че след първите признаци на забавяне излизаш.даже може и да ревърснеш.после пак ще влезеш.ами ако няма удобен вход.ще скачаме в движение ли.не.най вероятно ще гледаме отстрани.

почвам да се чувствам на изпит.с въпросите ти.има достатъчно информация в интернет.по същество и накратко.суинг търговията е замислена първоначално за търговия на фондовите пазари.времетраенето е от около ден до около седмица.в последствие някои способни хора приспособяват този стил към търговия на спота.и то в рамките на интрадея.откроява се с това че тука се хващат както импулсните движения така и корективните.т.е. тука вече няма тренд и корекция.има движение.флуидност.особено то е че се искат качества както на трендар така и на скалпер.както и адекватното превключване от един режим на друг в рамките на минути.
      с какво е по добра.просто е.вадиш повече пипове.става дума за около 2 или повече пъти от дневния рейндж на валутната двойка.ако си чел внимателно си разбрал защо.естествено по високия профит иска повече усилия и качества.затова не всеки успява да го прави дългосрочно.

относно времетраенето не ти разбирам въпроса.как така ще са от значение баровете или времето.ти търгуваш графиката.тя е функция на време и цена.толкова

възвращаемостта ми е малко повисока.23,5$ на година.явно ми осигурява по приятно време в петък вечерта от заяждане във форума.ако e 230к $ по тежки ли ще са ми думите.

последния ред на поста ти е лишен от всякакъв смисъл.още повече показва че нямаш идея какво е суинг търговия.това че нямаш време не е мой проблем.твой е.нека да не обръщаме темата на искрено и лично.
      с най добри пожелания и успехи в делата ти!

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

7. 04-02-2012 17:23 #115 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      greedforsuccess
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Главен дилър
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,436.46 USD
      Благодарности
      63
      144 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      kairos радвам се, че се появи поне един, който да си има представа от трейдинг. И да ти кажа ме дразни когато някой, който единствено си играе на този пазар тръгне да ми се изявява, като повелител. Е затова ти дадох и примера с формулата. Ти също тръгна да ми се категоризираш, като начинаещ-тепърва прохождащ.
      Щом имаш знания и опит, няма нужда да се церемониш и скромничиш.

Сега минаваме нататък. Повечето от нещата, които казваш са точно така.

както казах високите фреймове са важни.не толкова за водене на трейда колкото за дефиниране на конкретни нива на съпротива и подкрепа.те са важни защото се виждат от повече участници на пазара.прав си че около тези нива се натрупват ордери.как ще реагира цената обаче се вижда единствено от по малките фреймове а не от големите.точно заради това около важни нива водещите са малките фреймове.ето ти още един довод.когато цената пробие дадено важно ниво.тя се ускорява.когато цената се движи с повисока от нормалната скорост трябва да се наблюдава на малък фрейм за да са ти адекватни действията.по същество графиките които търгуваме се развиват от малкия към големия фрейм.точно заради това около важни нива водещите са малките фреймове.от тях трейда се подвежда на големите графики.по просто от това не мога да го обясня.съжалявам.
      Идеално го обясни. Това твърдя и аз. Именно заради това, когато волатилността се увеличи слизам на по-нисък фрейм...от м5 на м1 в случая или на някакъв тиков.

ако не си разбрал как съм стигнал до този факт ще се наложи да прочетеш предния ми пост отново.в цитираните от тебе случаи си показвал, че си се ориентирал правилно в обръщането на посоката.толкова.цената може да направи и 200 пипа.важното е ти колко ще прибереш.ти сам твърдиш, че след първите признаци на забавяне излизаш.даже може и да ревърснеш.после пак ще влезеш.ами ако няма удобен вход.ще скачаме в движение ли.не.най вероятно ще гледаме отстрани.
      Разбрах те отлично.
      Гледай сега, Изходите ми не са един тип. Зависи от динамиката на пазара, ако е ясно, че е на някакво ниво, което е формирало вече консолидация, то е нормално след 20-30 да се прибира цялата позиция, защото ще върне в повечето случаи. Аз лично в такъв пазар избягвам и да търгувам. Когато обаче е тренд(за примера ще използвам мечи тренд) и цената ми направи 50пипса на плюс, а дадената консолидация след това движение се съдържа само в последният да кажем 10-15пипсов бар, има освен варианта да прибера, то да оставя позицията със стоп над този бар или да прибера 1/2 от нея в интервала на този бар. И евентулно да сложа под консолидацията на този бар и един sell stop limit.
      Скачането в движение е друг подход, но на мен ми е доста рисков и го избягвам освен, ако самият импулс е от такъв тип, който да предполага, че през следващите 20тика няма да има обръщане, тогава може да закъснея и с до 10тика при входа. Най-добре е обаче с използване на лимитирани поръчки, при такива ситуации.

почвам да се чувствам на изпит.с въпросите ти.има достатъчно информация в интернет.по същество и накратко.суинг търговията е замислена първоначално за търговия на фондовите пазари.времетраенето е от около ден до около седмица.в последствие някои способни хора приспособяват този стил към търговия на спота.и то в рамките на интрадея.откроява се с това че тука се хващат както импулсните движения така и корективните.т.е. тука вече няма тренд и корекция.има движение.флуидност.особено то е че се искат качества както на трендар така и на скалпер.както и адекватното превключване от един режим на друг в рамките на минути.
      Swing trading is medium term trading where trade usually last a few days, but can easily last up to several weeks. Това е чистият суинг. А това за което ти ми говориш е интрадея, това което и аз правя.
      http://daytrading.about.com/b/2008/0...on-trading.htm

с какво е по добра.просто е.вадиш повече пипове.става дума за около 2 или повече пъти от дневния рейндж на валутната двойка.ако си чел внимателно си разбрал защо.естествено по високия профит иска повече усилия и качества.затова не всеки успява да го прави дългосрочно.
      Правилно kairos и аз затова говоря, за повечето пипсове, които пипсове при класическият суинг, откъдето стана и объркването няма как да се получат.
      Ето и една картинка за поясняване на думите ми. http://prikachi.com/images/400/4353400D.jpg
      Това са сделки, които бих направил съответно съм ги измерил и си вижда от къде е входа и съответният изход. Това е нещо нормално в този инструмент. Не съм избирал картинката за впечатляване.

относно времетраенето не ти разбирам въпроса.как така ще са от значение баровете или времето.ти търгуваш графиката.тя е функция на време и цена.толкова
      Времевата графика е функция на цена и време. И ако гледаш евро/паунд когато беше изключително мудна двойка, не че сега е кой знае колко по-волатилна, ще мине много време преди да направиш някоя нормална печалба. Затова казвам, че има значение за колко време се образуват дадените движения. Защото цената може да спре и да се клати в един 30пипсов диапазон дълго време и ти да нямаш сигнал за изход и ще стоиш, но в същото това време в друг инструмент цената може да прави движения от по над 50 нали. А ние сме на пазара да правим пари, за да ги правим ни са нужни движения и колкото повече от тези движения отработим, повече пари ще направим. Естествено има и варианта с опциите, но е друга тема.

възвращаемостта ми е малко повисока.23,5$ на година.явно ми осигурява по приятно време в петък вечерта от заяждане във форума.ако e 230к $ по тежки ли ще са ми думите.

последния ред на поста ти е лишен от всякакъв смисъл.още повече показва че нямаш идея какво е суинг търговия.това че нямаш време не е мой проблем.твой е.нека да не обръщаме темата на искрено и лично.
      с най добри пожелания и успехи в делата ти!
      При търговия от този тип е изключително ниска, дори и да си с 7-8цифрен акаунт, но щом ги правиш всичко е наред.
      230% няма да ме впечатли, както и преди съм казвал, не ме интересуват резултатите на който да е. По-скоро ме интересува какво може да се постигне чрез даден метод, а не този който го прилага. Хора различни=резултати разнообразни.

Последният ми ред на постта не виждам защо и с кое е грешен. Ето и картинка за пояснение: http://prikachi.com/images/590/4353590G.png
      От 22 декември до 4 януари цялата амплитуда е само 140пипса. 140пипса които ако държиш като суинг понеже няма сигнал за обръщане чак до долу. Ти ми кажи времето има или няма значение, защото аз не виждам смисъл да чакам една седмица за 100 пипса и то ако не се случи да удари и стопа. Това е един типичен суинг. Сравни го с интрадея в горната картинка, която прикачих. Разликите са фрапиращи според мен.

Това, че е петък вечер ми е все тая. Дали ще пиша във вторник вечерта или петък-събота вечерта, какво значение има ? Не сме на класическо работно време.

Поздрави и на теб!
      Хубаво е, че се изяснихме.

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

8. 05-02-2012 23:30 #116 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      greedforsuccess
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Главен дилър
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,436.46 USD
      Благодарности
      63
      144 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от s1me0n Виж мнението
      Сух материал е да обясняваш какво е суинг търговия, какво е интрадей и т.н. без да има някакви насоки как да се търгува, по какви сигнали, защо, какъв риск да се поема, какво да се следи, за да се влезне или излезне от сделката и т.н.
      Ако не си наясно с динамиката на съответният инструмент, как ще знаеш какво ти е нужно и какви сделки можеш да сключиш ?
      Определено трябва да си наясно с понятията интрадей и суинг в случая. Затова и ги описах.

Както казах не сте открили топлата вода и видовете търговия, но ти след като имаш толкова опит можеш да бъдеш супер полезен, ако покажеш една или няколко сделки и да опишеш защо си ги направил. Никъде не съм споменавал, да се дават просто сигнали и някой да действа по тях.
      Никой не е казал, че ние сме открили каквото и да е.
      Но точно тогава говорихме за суинг и интрадей, какви възможности предлага едното и другото. Ако на теб ти са известни тези неща, на много други изобщо не са.
      Не сме говорили, кой къде да влиза в сделка. Но чрез тези постове ясно се разбира и в самата двойка евро долар, кога е добре да се търгува интрадей и суинг. ТИ казваш че това са празни приказки. Продължавам да не разбирам. Нещата са свързани.
      Необходимо е да познаваш средата.

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

9. 05-02-2012 23:48 #117 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      s1me0n
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      s1me0n не е на линия
      Senior Member
      Не е зададено настроение

s1me0n е по пътя на славата Аватара на s1me0n
      Начислени плащания
      144.10 USD
      Благодарности
      1
      Благодарили са му 3 Пъти в
      3 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Добре. вземи примерно Петък 03.02.2012 и покажи нагледно къде какво гледаш и кажи коя сделка би направил и защо, ако ти се занимава разбира се. Ще е страшно полезно за всички ни.

Печелете пари, без да напускате дома си.

10. 06-02-2012 00:06 #118 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      greedforsuccess
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Главен дилър
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,436.46 USD
      Благодарности
      63
      144 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Добре. вземи примерно Петък 03.02.2012 и покажи нагледно къде какво гледаш и кажи коя сделка би направил и защо, ако ти се занимава разбира се. Ще е страшно полезно за всички ни.
      Не ми отговори на въпросите.
      Отговори и тогава да продължим.

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

11. 06-02-2012 00:18 #119 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      s1me0n
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      s1me0n не е на линия
      Senior Member
      Не е зададено настроение

s1me0n е по пътя на славата Аватара на s1me0n
      Начислени плащания
      144.10 USD
      Благодарности
      1
      Благодарили са му 3 Пъти в
      3 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Не ми отговори на въпросите.
      Отговори и тогава да продължим.
      Нека да върнат коментарите, които изтриха, за да видим, кои сделки си препоръчал и защо, че не мога да си спомня в момента.

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

12. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    13. 06-02-2012 00:33 #120 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      greedforsuccess
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Главен дилър
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,436.46 USD
      Благодарности
      63
      144 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Нека да върнат коментарите, които изтриха, за да видим, кои сделки си препоръчал и защо, че не мога да си спомня в момента.
      Аз ти казвам, че в дадената дискусия не сме обсъждали самите сделки, а на каква графика какви сделки мога да се правят и защо.

А сега желая да ми отговориш на въпросите, които зададох. За дискусия са нужни поне двама, иначе става монолог.
      Ще стигнем и до сделките, но едно по едно.

ИнстаФорекс – печелете пари навсякъде по света.

+ Отговор в тема
    Страница 12 от 56 ПървиПърви Предишно ... 2 10 11 12 13 14 22 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Форекс за начинаещи   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти