слагам отложена да купи на 1.34660, стопче 4 пипа под дънцето и лимит 43 пипа и оставям до утре , омръзна ми да го дебна кога ще слезне може и по азиатско да е![]()
слагам отложена да купи на 1.34660, стопче 4 пипа под дънцето и лимит 43 пипа и оставям до утре , омръзна ми да го дебна кога ще слезне може и по азиатско да е![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ей ся ми правиха едно интервю по тилифона и имаше въпрос на какво да наблегнат политиците в обещанията си на следващите избори - казах "на покупателната способност и пенсиите" - само да смеят да не ме послушат.![]()
----------
Не са шматки, щом осъзнават случващото се от самото начало, шматка е този, който си мисли, че замайва шматки.Ти още в началото каза, че толкова ниско - като за мен, не си изпаднал...
![]()
За топленето пак си объркал - напротив, топлиш ме от време на време с шеговитите ти опити за замайване.![]()
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 05-02-2013 на 16:19
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Айде за последно, че да го приключим тоз въпрос.
Правя ги лицевите опори на серии като времето
е 3-4-5 минути в зависимост от умората.
Между първата и вторара серия да кажем 3 минути,
а между предпоследната и последната да кажем 5 минути.
Когато почивам в минутите между сериите правя
упражнения с ръце за по-дълбоко дишане.
Между другото отдавна съм спрял да гледам часовник
за време между сериите и единствения ми индикатор
който ми сочи, че е дошло времето за следващата е
пулса на сърцето ми !!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Даже и не помня кво съм ти казал !!!!!!!!! Аре да не занимаваме хората с наще глупости, че ше ни обявят за спамери !!!!!!!!!!!!!!!!
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
както по горе бях написал-машина....ако е истина браво на теб...Айде за последно, че да го приключим тоз въпрос.
Правя ги лицевите опори на серии като времето
е 3-4-5 минути в зависимост от умората.
Между първата и вторара серия да кажем 3 минути,
а между предпоследната и последната да кажем 5 минути.
Когато почивам в минутите между сериите правя
упражнения с ръце за по-дълбоко дишане.
Между другото отдавна съм спрял да гледам часовник
за време между сериите и единствения ми индикатор
който ми сочи, че е дошло времето за следващата е
пулса на сърцето ми !!!!![]()
![]()
Елате ми на обекта, да ви покажа кво е фитнес![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Ми как ще помниш като дрънкаш каквото ти падне за замайване на шматките. Нали лозунгът ти беше "Спамери от всички страни, обединявайте се!" и гледаш да не изневеряваш на това правило, включително с излагане на "глупостите ни" по форума. Ето, другите колеги като имат да ми кажат нещо по-лично го правят на скайп, а ти - не, та не - на показ, ексхибиционист такъв!![]()
![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Е, па има разлика между тва няколко минути да клякаш или 8-9 часа да не спираш кляканията, ама примерно с една торба цимент на рамото
----------
Ти дан'си колега?
.................................................. .........
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.