Ама вие многобачкате бря!! На мен ми е ударило пак стопа. И пак на 2 пипа плюс. Белки да не бях го местил.
Та значи сега се прибрах и ще се наложи да го погледам преди да да се цопна в гьола!! Да няма камъние по дъното.
Ама вие многобачкате бря!! На мен ми е ударило пак стопа. И пак на 2 пипа плюс. Белки да не бях го местил.
Та значи сега се прибрах и ще се наложи да го погледам преди да да се цопна в гьола!! Да няма камъние по дъното.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Платформата на Инстата пак изпадна в кома, а там са ми две дълги. А дано докато стигне лимита на Фицката дойде на себе си.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
аз имах сметка по-рано на европейския сървър и постоянно забиваше (50ххххх), после една центова на 35ххххх там беше много по-добре, сега на УСА2 за Бонукса си направих (свещята гледам на нея) не съм я забелязвал още да блокира
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ми в която и да е що-годе прилична кръчма у града да вляза, отива къде 100 кинта сметката за двамката.... А тия де ги споменах извън града хотелчета с около 150 кинта се оправям за двама, ама програмата е събота обедно некоя друга водка, после планкуцане в басейна, джакузи, може и малко пот у фитнеса или сауната... следва следобедна дрямка, и къде 18-19 кът доди - се засяда у ресторанта, песни и танци на народите..... после спане у хотела. Кът са осафериш на другия ден - закуска на шведска маса...... и всичко това за 50-60-70 лефчета на човек.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
70-80 си е ефтиниика за таквиз неща.Ми в която и да е що-годе прилична кръчма у града да вляза, отива къде 100 кинта сметката за двамката.... А тия де ги споменах извън града хотелчета с около 150 кинта се оправям за двама, ама програмата е събота обедно некоя друга водка, после планкуцане в басейна, джакузи, може и малко пот у фитнеса или сауната... следва следобедна дрямка, и къде 18-19 кът доди - се засяда у ресторанта, песни и танци на народите..... после спане у хотела. Кът са осафериш на другия ден - закуска на шведска маса...... и всичко това за 50-60-70 лефчета на човек.
Някой път ги изпуквам само за бири :![]()
Ели, много пъти обяснявах, ама който е сварил да прочете. Цъкни върху "няма връзка" - долу ниско вдясно, излиза един предълъг списък с техни сървъри. И после си избери от списъка 5-6 сървъра с разширение като на твоя (щот не те знам на какъв сървър си, аз съм на .usa) И кажи "обновяване" или "рестарт" - не помня точно, но командата я има там. После рестартирай цялата платформа. Ако не се е оправила - повтори. Ще се оправи платформата. Аз така си я оправям моята. А инструкцията ми едно девойче от офиса им в София по телефона, като се оплаках веднъж, че непрекъснато блокира и няма връзка. Каза ми, че сървърите им били претоварени, затова се случвало.