На 1,3580 ако се позапре може да си го купя инъче отива за як сел работата
.................................................. .................................................. ..........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От 5 часа пълзи под първата от множеството тренд линии на възходящия тренд. И по средата между средния и долния ББ на 4 часа. Докато е под тренд линията, държа късото. Пробие ли над нея - стопчето ми ще се задейства автоматично. Но докато е под тренд линията, все още има шанс да стигне 2520. И аз нито го мисля, нито се чудя, чакам си. То ще си каже.
P.S. Допуснала съм печатна грешка. Исках да кажа, че има шанс да стигне 3520.
Последна редакция от ivaceda : 04-02-2013 на 16:39
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Мда, извинявам се, печатна грешка е. Благодаря, че ми я посочи. 3520. Разговаряхме с дъщеря ми за нещо и явно не съм била достатъчно съсредоточена. Благодаря и на теб **g.
Мисля, че има шанс да стигне 3520.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
ясно , като го гледам , май за никъде не е , дето казваш 1,3540 я видим я не...
Видях я. Не че разбирам нещо. Но това не ми пречи да се побълтавя. И без това днес се очертава скучен ден.
.................................................. .................................................. ..............