фицка, че вместо да гоня трейдове, по-добре да се шмугна на опшъните. Поне спестяват време. Предлагат от 10 минути, до колкото си пожелаеш, кратни на 10 мин.!Говорим за система ! Няма психология, реф и сополи ( както казва Кучито ). Ако системата допуска 20 губещи трейда, то значи приемаш, че можеш да имаш 20 последователни губещи трейда. Ми може и автоматична да се направи. Търгуваш лондонски пробив НАПРИМЕР, когато нощният рейндж е не по-голям от 30 пипа. Вход при пробива със стоп 30 пипа и 1-ва цел 30 пипа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами нали за това говоря !!! След поредица от загуби, от 1 трейд ги покриваш всичките и излизаш на печалба от раз !!!
----------
Бре момци !!!!! Аз не се опитвам да ви продавам нещо !!!! всеки сам си решава какво и как да търгува !!! То може по-добре и акции да купиш или злато с физическа доставка. Говоря за нещо елементарно и мързеливко, което изисква малко знания и пресмятане ! Това е !
Сити, знам че не се заяждаш и аз за това само се шегувам !![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз започвам обикновено с малък вход и затова мога да си позволя далечни стопове. Тръгна ли на зелено, местя стоп и правя добавка, като сумарния стоп трябва да е на плюс, в краен случай на нула. Те това е моята ламаринка отзад
Ако загубя, НИКОГА не удвоявам новата сделка с идея да избия стара загуба.
----------
На втори план е..... Като скачаш да плуваш, не го правиш с цел да се удавиш, въпреки, че вземаш мерки да не се случи.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Като говориш за конретен човек в това трето число поне леко пояснявай за какво става въпрос - може да не е конкретно с имена, ама все пак... какво искаш да кажеш, че е търгувал по такава подобна система или какво?Да, на 8 инструмента с начален обем от 0.01 и нач.капитал 5000$ за 9 месеца ги вдигна на 50000$ без да фалира. След това също не фалира. Но на два пъти стига до десета добавка с увеличение по две на обема.. Та става, така е. Но много капитал се рискува по този начин. А за риска на такъв капитал...малко са 50К.
така поне ми звучи на мен...
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не е трети човек. За себе си говоря. Това е направено от обикновен мартингейлов експерт.
Има ли значение кой е направил това ? По-важно е, че е направено и става. И въпреки това, не приемам риска за разумен.
И кое не е ясно на това което съм казал ?
Поясних, че два пъти стига до 10-та добавка. Това значи 10лота сумарно. Всеки пип ти е 100$. А като се случи два три пъти такова нещо и капитала е между 5 и 8К например. И то ако се случи само в един инструмент, а то дори не в два едновременно, то акаунта е заминал с маржин кол, за още 20-30пипса в минусовата посока. А да рискуваш 5-10к, за толкова малко печалба. Необоснован риск е.
Ако се увеличава лота с по-малко, печалбата става още по-малка.
Последна редакция от Oleg : 03-02-2013 на 22:35
Сити зациклихме малко, щото това с печалбата и предпазването от загуба е двустранно, така че няма как да извадим 100% точен отговор......... печелим, за да се предпазим от загуба или се предпазваме от загуба, за да печелим. А пък аз викам, преди да тръгнем да печелим да сме си вързали гащите. И ако печалбите не могат да покриват загубите и да излизаме на плюс,.......... то тогава че си търсим друга работа.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Сити, аз пък винаги мисля едновременно с това и за предпазване от загуби ...![]()
Много ясно, че винаги има риск, без риск няма и печалба, но дали си заслужава риска и дали мога да си ги позволя.
Пп Пак подхвърляш някакви бананови кори май.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Бе за едно говорим по различен начинСити зациклихме малко, щото това с печалбата и предпазването от загуба е двустранно, така че няма как да извадим 100% точен отговор......... печелим, за да се предпазим от загуба или се предпазваме от загуба, за да печелим. А пък аз викам, преди да тръгнем да печелим да сме си вързали гащите. И ако печалбите не могат да покриват загубите и да излизаме на плюс,.......... то тогава че си търсим друга работа.
.................................................. .....................................
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.