нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Нямаш и 50% успеваемост в правописа....... Всички студенти ли сте толкова грамотни????
----------
Ако ше ми се правиш на кака лятото, имай предвид, че съм слаботелесен......
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Ма вие двете сте опасни - мъже ли делите, имоти ли... Освен и ти да си Овне (зодия) като нея - те са си доста бойни.Ако не беше ти, Ели, нямаше да прочета словоизлиянието на кльомбата - щот съм я пратила в игнора.
Ама добре прави, че не влиза. Форумът стана много по-чисто и уютно място без простотиите и многознайството и. Хич не ми липсва.
Та да я кара в същия дух, няма да и се сърдя.Не може така - тя те търси, песните и танците ти, а ти я игнорираш.
И на мен ми харесват, наред с много други неща, а кой как ги нарича си е негов проблем.Обичам ориенталските танци. Много са изящни, пък и еротиката им е къде къде по-префинена от на западните модерни.
Aпропо, дамата, която танцува, е германка. Фестивали на ориенталския танц се провеждат в цяла западна Европа и по всички континенти.
Какво невежество и простотия е в 21 век да наречеш тези танци с думата "кючек". Само комплексиран човек може самодоволно да си въобрази и повярва, че обижда това изкуство, наричайки го "кючек". Фицката живее в Шпанско, той да ви каже...
Шпаньолеца май вече не може да говори в този форум, простудиха го нещо и е пресипнал - може да се оправи, може и да не, а дали ще им прости, че го простудиха е друг въпрос.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
.....ми те полските туристи навсякъде ги цакат.....
ни мъ разбра....ама карай...понатам ще разбереш...еее моля ти се... каквото ми бе нужно за форекса го запомних, ама до там нищо друго, помня малко от транспортните задачи щот ми бяха готини
Сега и от статистиката мисля да понауча нещо, но там слабо и повечето неща като пълзящи средни и подобни.... мета трейдъра се справя отлично с тях
ПП транспортните задачи не бяха ли математика втора част......бас мама му върна ма в първи клас....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
То май туй беше ъпа, от тук надоле с пресекулки за 1.16 йеп йеп
хххх
ххххх
хххх
хххххх
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви