Според мен има още да качва преди да направят по солидна корекция мечоците![]()
Според мен има още да качва преди да направят по солидна корекция мечоците![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
МИ те свършиха брЯ ! Да беше казал по-рано
Мама им лекции, да свършват че ми писна...То и бачкане излезе много, кое по-напред...
Ми до 16-ти ще съм заетАма след това са мятам отново !
То форекса и процедирането веднъж като ти влязат под кожата, голяма краста, няма мърдане . Пък и КОМПАНИЯТА ми липсвате
Таман като се освободя и почва мечия тренд 10 фигури НАДОЛЕЕЕЕЕЕ
АРЕЕЕЕ ЮХУУУУ
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Защото почнаха да се сипят разни критики, предимно ирочнични към методите му. На мен пък ми е интересно, той не кара никой да ги ползва.
Струва ми се, че доста ясно е обяснил как се използват:
темата - К.р капан с бай Ган
картинките - като седи у диаманто значи е стабилно, като излезе - значи ще продължи, ако не продължи - ще се върне и ще излезе от другата страна, ако не излезе - слагаме следващия диамант, накрая ще излезе. Трендо не е като ку.о, колкото по-дълго седи у диаманто, толкова по-корав ще излезе
Като тръгне да се води по една линиика 45° - има тренд, като я пресече - тренда свърши
45° линиики са 14пипа/час или 14 пипа/ден, може да се използват и като трендлинии без другите неща
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз очаквам еврото още доста нагоре, утре при новините от САЩ може малко да се размътят нещата ,но после пак ще е нагореТ'ва е корекция, Сити. Като свърши корекцията, пак сме на север. Все още. Нали знаеш, ти си каналджия, аз вълновджия.Пустите вълни казват, че има още малко да катери. Малко: между 50 и 250 пипса. И аз не знам точно колко, щот се чудя а-б-ц ли правим или 1-2-3 (-4-5). Та нямам точно определено становище. Туй от дневна нагоре. Ама ще видим. Засега мисля че сме още нагоре.
![]()
ivaceda (31-01-2013)
Eli2356, Аз съм тролче и ми е позволено
.................................................. ..........................................
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
не, изобщо
вземам си бележка![]()
В себе си съм сигурен, в това което поствам (по-скоро предположенията за бъдещето на цените) не съвсем още - аз затова го и поствам - така най-бързичко се изясняват нещата![]()
Еврото май ще пробва нова атака
.................................................. .....................