нали ви казах ...1.3420 няма да го мине .... не успя да затвори под него и ..... ето една тематична песен
нали ви казах ...1.3420 няма да го мине .... не успя да затвори под него и ..... ето една тематична песен
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
JaY_Z, ша звиняваш КУЧИ. Гледал съм евро/йената, вместо евро-доларот
Ами значи, случват се и такива сделки. Все пак системата е само 95% успешна. Не е 100.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не си объркал много като си гледал евро/йена - те вчера и днес се движат почти ръка за ръка.
Ми не пускай като не искаш, даже и да искаш!
Между другото ЗАЩО МЕ ПОДВЕЖДАШ ДА КАЗВАМ НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ НЕЩА? - Аз чалга днес НЕ съм пускала и май въобще никога не съм пускала - днес пуснах диско и класическа сръбска - само не ми казвай, че и сръбското го броиш за чалга.
Последна редакция от Eli2356 : 29-01-2013 на 16:01
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, сръбското се води турбофолк и е разновидност на чалгата. То даже си е направо чалга, но не с бг текст. Иначе е все тая.
Emil Enchev (29-01-2013)
МОРЕПЛАВАТЕЛЯ е той ,,,МОРЕПЛАВАТЕЛЯ !!!Е, не може все скърцащи китари да слушаме. Понякога имаме нужда и от по-мелодични мелодии. А да не се правиме, че не сме балканци, а оригиналната балканска музика въобще не е метъл.
Виж, Пенчев си е декларирал с аватара, че е викинг - той може да претендира, че е металист от дъното на душата си, ама ние останалите...
..
..
..
..
Може да се обръщаш към него с
МОРЕПЛАВАТЕЛЮ !!!)
това което ми се завъртя сега
е .че шиш нагоре на които ще може да се влезне в последната му 1/3
до 1.3515 е наи вероятното движение което предстои...............![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
На всичките фреймове има дивергенция на МАСD ... време му е да пада