еи момцине се караите бе даите да видим еврака ще ходи ли надоле или да затварям тази къса вече
.................................................. .....................................
еи момцине се караите бе даите да видим еврака ще ходи ли надоле или да затварям тази къса вече
.................................................. .....................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
trymetryme, смятай вече с бан ме заплашват ... до къде стигнаха ... изчерпаха се
иначе то се вижда че аз само отговарям на нападките и то миролюбиво ... дори поздравявам а те ме ругаят
п.п. доста смях има .... напрау им казвам да не мЪ заминават , поздрав колега
вечен хит
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
trymetryme (29-01-2013)
караите я по-спокоино бреtrymetryme, смятай вече с бан ме заплашват ... до къде стигнаха ... изчерпаха се
иначе то се вижда че аз само отговарям на нападките и то миролюбиво ... дори поздравявам а те ме ругаят
п.п. доста смях има .... напрау им казвам да не мЪ заминават , поздрав колега
вечен хитще си докарате някоя беля за няма нищо
...................................
е па он си поиде към 3486..........................
не е препоръка...............................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
пловдивски аз още храня надежди за късатадано не ти го вземе !
моя стоп е малко на загуба 1.3449
............................................
----------
защото този големия бар на 15 мин . ми изглежда много фалшиментовски
................................................
Snejko, никой не те заплашва с бан, просто си се забавлявам...ясно е че при такова общуване няма как да те спря да сееш глупости..рано или късно ще ти омръзне , защото е ясно , че не ти е тук мястото...а до тогава ще ти се подиграваме и така...![]()
Снежко, Снежко, уж не съм чалгарка, ама как можа да го пуснеш точно това парче ... Чакай да си пусна едно друго, иначе цял ден ще ми се върти в главата твойта класика, белким и еврото го последва (да не вярваш):
![]()
![]()
Ама оригиналът си е оригинал:
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
дето вика Недко ....добре ,че е паунда днес![]()
.................................................. ......