Това от инстата ли е................................................ ?
Това от инстата ли е................................................ ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кучиииииииииииииии днеска няма ли ОП ОП ОП![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Аз Бенча ги разкарах след 2-3 месеца при тях. Чудя ти се как ги търпиш още.Някой одеве се избъзика, че брокера, ако се излъже да даде, после взема.
цъкам си тука, докато чакам пробива надолу. За 30-на мин си ги взеха 5-те пипа. Само последната сделка.
11:24:07 '5013088': close order #16275376 buy 0.20 EURUSDeur at 1.30639 sl: 0.00000 tp: 0.00000 at price 0.00000
11:24:07 '5013088': request was accepted by server
11:24:07 '5013088': request in process
11:24:12 '5013088': order #16275376 buy 0.20 EURUSDeur at 1.30639 sl: 0.00000 tp: 0.00000 closed at price 1.30647
5 секунди изпълнение и цената вече на 1.30666, когато идва сделката до мене.
Добре, че днеска ми е последен ден с тях.
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Днеска само това е позволено !!!!!!
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
фицката (01-03-2013)
малеййй, вчера по това време бях -200 евро ( справка темата за среброто)....ся загубата я няма.................ако говориш за коалицията Берлускони - Берсани, да, отдавна е отиграна тази тема и се чудя защо само подлъгват мечетата....
както и да е.... въпреки че , предусещам капана, аз си оставам мечи настроен. даже махам стопа на късата и ще използвам всяка възможност над 1,3080 да правя добавки....![]()