мда изглеждат добро брокерче,но аз бих ти препоръчал като начинаещ да си ги спестиш и да си сибереш 400 долара в инстата и така...![]()
мда изглеждат добро брокерче,но аз бих ти препоръчал като начинаещ да си ги спестиш и да си сибереш 400 долара в инстата и така...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В Инста имам 150 долара, но поне при мен (?!) почти нямам начин да търгувамПлатформата от скоро / а и аз не съм влизал отдавна / ми товари почти на 100% компа и почти 99% няма връзка със сървъра! Писах им, те ми се обаждаха - нищо!
В момента използвам форума по предназначение - да науча нещо ново и когато имам възможност и желание и аз да кажа/ покажа и най - вече кача, а бонусната сметка и платформа са само "нещо", което е допълнение към форума без да имам полза или да го имам в предвид.
То това не от сега, а от както съм се регнал тук. Първият път когато въпреки всичко реших да търгувам през Инста, поръчката ми се изпълни след 2 - 3 минути!, като през цялото време губеше връзка, а сега и това с товаренето на компа ми е и последната "капка" за мен.
Още от началото не съм разчитал на Инста и не виждам как ще стане някога предвид факта, че всичко което търся в брокера с който ще търгувам го няма в Инста почти на 100%.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Значи платформата да ти товари компа....трябва ти нов комп....и то вярно,че прекъсва ама ти едва ли си тръгнал да скалпираш...и може би трябва да си провериш и нета![]()
Най - вероятно е от компа / 99.9% /, но не ми е проблем, че не мога да търгувам при тях.
То и МБТ Д ми прави проблем заради старият компютър, но само това ми е проблема с тях / за сега /.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Svilen (25-01-2013)
Абе какви кусурите на инстафорекса, че не ги разбирам брокерските работи?
От два дена се случва една интересна "ситуация", която би била нормална за България, а именно този с който си писах е
"Ryan Hannam | Branch Office Manager | MB Trading | MB Trading Futures" ми писа неща едно от важното, което не е вече актуално, а е променено преди 6 месеца....
Става въпрос, че за захранване и за теглене / трябва метода да е един и същ, както е на повечето места вече май ... /, за българи може да става чрез банка / wire / или чрез карта / VISA или MASTERCARD /
"""""""""
06:56 Chris Field:You can withdraw and deposit funds via Credit Card or Wire Transfer
06:56 Chris Field:those are your only 2 options for cashiering
06:57 Svilen Petrov:Credit Card ? VISA ELECTRON / FIBank in BGN ? / ?
06:58 Chris Field:Explain what is confusing you
06:59 Svilen Petrov: Ryan Hannam from your company saying " Non-U.S. account holders cannot use the credit or debit card
funding option.. " ?
06:59 Svilen Petrov:only wire?!
07:02 Chris Field:Visa or Mastercard is accepted
07:02 Chris Field:and Ryan is incorrect in his answer to you
07:02 Chris Field:That used to be the case as of maybe 6 months ago
07:03 Chris Field:but since then things have changed and we are now able to do Credit Card transactions with Foreign accounts
07:04 Chris Field:No we do not do the paypal or anything other then a Bank Wire (coming from your bankaccount) or a Credit
Card deposit
07:09 Chris Field:the Credit Card deposit is Free
07:09 Chris Field:it will not cost you anything
**************"
Другото, което бях написал си е така...
Последна редакция от Svilen : 29-01-2013 на 23:59
Според мене е най сигурно с банков трансер,тъй като явно не са единодушни съпорта им![]()