Така е не сме научени на практичност и не си правим сметката!Разхищаваме всичко с лека ръка,така е и с образованието!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гласуваш НЕ.............................................. ...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Зимай лопатата и тичай да ринеш вънка. Остави мисленето на тия, дето го могат. Сяко жабе да си цапурка у гьолчето.![]()
аз като мислех къде да влезна беше голям филм немска икономическо или стройтелния ..... и избрах последния но в последствие разбрах че каквото и да завърша ще съм работник ....
учи се много .... но нищо важно ... рано разбрах че образованието няма какво да ми даде повече ... никой няма да те научи да печелиш пари ...
за много хора може да съм с грешно мислене .... но то ми е в кръвта един от родители те ми не е с висшо и един от тях не е бил работниккрушата не пада по далеч май ....
Пенчев .... то и с много мислене не става ... тези дето много мислят накрая нищо не правят ...![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
Георги, моите най-искрени поздравеления, че си отгледал повече от 1-2 българи!Има една стара истина. Ти можеш да му дадеш само първите 7 години. Ти си до тук. Как си го възпитал до 7мата година, това му е наследството за цял живот.
Големия син се отдели рано от нас. Най-напред в казармата. След това в университета. Работа в София. Семейство. Кариера. Напълно независим е. И той ми дава понякога съвети. Оправен е.
Втория, същото. Ходи по Англия. Сега се подготвя пак да заминава.
Та проблем ми са щерката и най-малкия. Студенти са. Но ще се дипломират. И как ще се реализират?? То времето ще си покаже.
Казармата си беше много ценен житейски опит. Виждам по двамата големи. Бързо се адаптират във всякаква среда. И забравят за нас със месеци. А най-малкия изкара един семестър на общежитие. И предпочита да пътува. На да си спи при мама и тате. Да му е сготвено, подредено. И той да не мисли за нищо.
То е и до характер и до отношение на родителите, не само бил ли е в казармата. Понеже познавам двама,които са били в казармата, на 32-33 г., работят в София с години и през цялото време тичат в първия свободен час след края на работната седмица към Самоков при майките им да им слугуват. Но явно така са ги научили и така им изнася. Иначе са "големи хора" - единият е съветник на финансовия министър още от времето на НДСВ, даже пишеше речите на финансовите министри (на Дянков не знам), другият е перспективен служител в Държавна сигурност, завършил Полицейската академия в Симеоново, но още "заплашва" майка му "Ако не си ми направила закуската до 5 мин, излизам гладен, докога ще те чакам?" и майка му търчи безропотно с подноса по него.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 27-01-2013 на 13:30
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Правилно,няма нужда да се харчат пари и време на вятъра от които после няма да има нужда!аз като мислех къде да влезна беше голям филм немска икономическо или стройтелния ..... и избрах последния но в последствие разбрах че каквото и да завърша ще съм работник ....
учи се много .... но нищо важно ... рано разбрах че образованието няма какво да ми даде повече ... никой няма да те научи да печелиш пари ...
за много хора може да съм с грешно мислене .... но то ми е в кръвта един от родители те ми не е с висшо и един от тях не е бил работниккрушата не пада по далеч май ....
Пенчев .... то и с много мислене не става ... тези дето много мислят накрая нищо не правят ...
......................................
смеяти се на малкия акъл ... а това като го изцели с гордостта .... ме разби
ама така всеки има право на илюзии
не знам на колко години си , но май само си гледал до сега и си трупал злобичка ..... и издишаш от време на време ...![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()