Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз съм схватлив и искам да питам![]()
Интересува ме :
1. Кога ще се възцари световен мир ?
2. Как ще бъде запазен световният мир след като се възцари ?
3. Кога и как ще се реши водният и хранителен проблем в Африка ?
4. Кой аджеба утрепа Кенеди ?
5. Има ли форми на живот извън Земята, ква е тяхната форма и на къф език говорят ?
Предполагам, че не Ви затруднявам и ще очаквам отговорът Ви като наследство![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Да не се бърка нуждата/необходимоста/ със мързела !!!Ако имаме всичко наготово във природата съм съгласен,но уви ,дрехите и обувките не растат по дърветата.Има и обратното твърдение, също гениално според мен - че мързелът е двигател на прогреса: хората, за да не полагат труд лично, са измислили какви ли не машини - промишлени, селскостопански, включително компютри и калкулатори, за да не си напрягат и мозъците, не само физиката.
compos sui
В общи линии е така, всички изобретения , машини техники и т.н, са направени за да направим живота си по -лесен , и от там по-мързеливToва е гениално и много вярно.![]()
Професорът го е казал много правилно, но самият професор се казва БиолчеВ предполагам...
----------
Има и обратното твърдение, също гениално според мен - че мързелът е двигател на прогреса: хората, за да не полагат труд лично, са измислили какви ли не машини - промишлени, селскостопански, включително компютри и калкулатори, за да не си напрягат и мозъците, не само физиката.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз съм схватлив и искам да питам![]()
Интересува ме :
5. Има ли форми на живот извън Земята, ква е тяхната форма и на къф език говорят ?
Предполагам, че не Ви затруднявам и ще очаквам отговорът Ви като наследство
фицка, то на твоите въпроси отговора е много лесен. На всички отговарям с НЕ. Само за извънземните форми съм малко объркан. Има тук из форума едно извънземно жиуотно. Не може да не си го засичал по кръстовищата.
Нищо особено ....Това са въпроси за кандидат миски!И аз съм схватлив и искам да питам![]()
Интересува ме :
Предполагам, че не Ви затруднявам и ще очаквам отговорът Ви като наследство
Не очаквам нещо подобно да се случи. Гледат се прекалено малко турски сериали.
В Боливут има нужния капцитет, но песните им идват в повече.
Тука ме хващаш на тясно, не съм чел Пабло Коелю.
Онансис, за да вземе жена му. Това беше елементарен битовизъм, в последствие раздухан от ЦРУ като заговор, с цел оправдаване на бюджета си.
Разбира се, че има, но ни хващат все неподготвени.
Прилагам един от многото разкази на очевидци:
дейстието се развива в парк.
“Я да видим, какво съм направила” – си помисли Лариса и се обърна да погледне своето творение, излъчващо топлина.***“Сигурно този цвят се дължи на кафявата захар в кафето?” – тази мисъл й дойде съвсем спонтанно, но след миг размишленията за цвета на акото й вече не стояха на дневен ред. Въпреки че беше ранен следобед и всичко наоколо беше бяло, внезапно притъмня. Лариса усети че бяла светлина я облива, преминавайки през цялото й тяло, от главата, през гърдите, ръцете, корема и към краката. Бялата светлина се сливаше с парата, която се издигаше от кафявата купчина лайна, нейно дело.
- Мир вам, жители на Земята – чу вътрешен глас да й го казва – ние идваме с мир!“Това пък какво е? Полудявам ли?” – помисли си представителката на човешката раса – “Нима полудях, като онази бедна женица, която ака на трамвайните спирки?!”
- Не се страхувай, ние идваме с добро. Ние сме спрели пространствено-времевия континиуум и никой няма да види какво се случва в момента, защото вашето измерение е замръзнало в един миг, миг клонящ към нула. Когато го размразим раздвижим, ти ще се върнеш в изходящата точка, но нито една твоя клетка няма да се е състарила, нито една молекула от колагена ти няма да се е разтегнала, напротив, ти дори ще се подмладиш за времето, в което си се намирала в това състояние.Преди няколко мига ти направи нещо велико! Това, което сътвори, тази концентрирана висша материя, която излезе от теб, излъчва чиста и непорочна енергия, освободи нашето измерение от плена, в което се намираше в продължение на огромен период от време, измерим с милиарди обиколки на вашата планета около жълтата звезда, наречена Слънце! Откакто на вашата планета има живот, ние следим подобен процес при милиарди живи същества, от едноклетъчните амеби и еуглени, до най-сложните организми… Но уви досега нямаше резултат, ние стояхме заключени в осемте стени на нашето измерение. И ето! Чудото стана! Невероятно! И този зелев аромат с привкус на боб…
“Невероятно? Това ми прилича на онзи френски филм с Луи Дьо Фюнес със зелевата чорба, която извънземните много ценяха” – жената бе леко стъписана, но пък и любопитството я глождеше – “Кои сте вие? Как изглеждате?” – даже не успя да завърши мисълта си и забеляза космическия кораб, или по-точно част от него, алуминиевата обшивка, няколко илюминатора, отворения люк, подвижната стълба и двама извънземни – ама съвсем същите, каквито ги рисуваха по вестниците и списанията, каквито ги даваха по кабелните телевизии. “Значи е истина! Значи така изглеждат”.
- Искаме да вземем тази форма на висша материя, която ти създаде. Искаме да я отнесем в нашето измерение, да ни облива с чистата си енергия и да ни осветява мрака! О, ние ще ти предложим всичко, което поискаш!***“…Искаше мъжки ласки, а на улицата метров сняг и минус петнадесет градуса” – някъде там, в дъното на подсъзнанието си тази страстна жена бе запаметила това свое желание, някак си в комбинация със състоянието на снега. Не беше нужно да го казва нито на глас, нито на ум, за да разберат гостите от космоса какво иска тя.Те, като високо интелигентни проницателни същества, проникнаха в дъното на душата й, достигайки до най-съкровенните й сексуални фантазии. Снегът наоколо наистина беше почти един метър, температурата беше доста “под нулата”, а Лариса усещаше топлина. Бяла топлина, която я облива и гъделичка дупето й. Без да се усети, жената вече беше чисто гола насред зима в парка, и най-интересното бе, че дори леко се потеше от топлината, която усещаше.
И двамата можеха да трансформират телата си, придавайки им всевъзможни форми. Бяха избрали да приличат на земни мъже с бяла кожа, въпреки че оставиха големите си “извънземни” очи и малкия нос (бяха приели тази “извънземна” визия не защото така изглеждаха, а защото такива бяха в представите на местните земляни). Но ето че ровейки в “извратеното” подсъзнание на Лариса постигнаха някои съществени разлики от обитателите на Земята от мъжки пол. Вместо полови членове, от чатала на всеки израстна по едно пипало, ръцете им също се трансформираха в пипала, всяко имащо по няколко засмукващи вендузи и няколко главички, наподобяващи върха на заголен мъжки пенис. Те буквално я обгърнаха с тези свои израстъци, прекарвайки, вендузите засмукваха зърната на гърдите й, пъпчето и пирсинга на него, омазвайки я цялата с жълто-прозрачна желирана слуз, излизаща от малките хуйчета. Пипалата им се стрелнаха към нейните две долни дупки. Единият гостенин проникна в нейната вагина, закачайки закачливо и нейния клитор и дразнейки срамните й устни. Вторият гостенин вкара пипалото си в нейния анус, тя усети, как изтъняващото все повече пипало, подобно на глист прониква в дебелото й черво, а после и навътре в червата. Беше странно, но и прекрасно.
- Позволи ни да оберем цялата произведена от теб върховна чиста енергия. В замяна ние ще ти дадем вечна младост, вечно здраве… Ще ти дадем микроорганизми, които ще станат част от теб, ще те лекуват, ще те подмладяват и ще ти доставят невероятно удоволствие от любовната игра…Те бяха изградени от върховна чиста материя. Материя, готова да даде всичко от себе си, за да се възпроизведе.
Какво се случи по-натам няма да описваме, ще оставим това на фантазията на читателя, Лариса не бе правила такъв страхотен секс с никой земен мъж. Тя викаше от удоволствие, викаше, както никога не бе викала по време на любовен акт. Усещаше с разума си, че времето наоколо е спряло (наистина, сякаш снежинките бяха на “стоп кадър”), усещаше, че тази купчина лайна, която изсра в парка, е най-хубавото нещо в живота й, най-прекрасното нещо, което е правила някога. И сега заслужено си получаваше наградата.
фицката (26-01-2013)
без мързел няма прогрес, само бачкане до припадък ;-)
хахахаха... тази материя ти е непозната. Личи си отдалеко. Мързеливия е постоянно в затруднение и е далеко от летаргията, знам го от опит.
Аз съм от онова поколение - строителите на социализма ... много се бачкаше тогава, нищо не знаете сегашните... Мен не са ме виждали на Хаинбоаз или по скелетата на Димитровград, НО всяка есен ме качваха в един автобус и ме водиха да им бера я гроздето, я доматите, та дори един път ми сложиха задачата да прекопая едно лозе. Ентусиазъм ли ? Имаше! Но кърската любов, скрит между редовете на лозето с някоя съученичка, не можеше да компенсират някои затруднения секващи младежкия ми ентусиазъм - имаше НОРМА за изпълнение ! и така се наложи да изобретя "Кофата с двойно дъно"....
питай мързеливия за преките пътеки.