С първият ми депозит беше около 2 дни и до тамговорим за 200 лева
С първият ми депозит беше около 2 дни и до тамговорим за 200 лева
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Като стартирах с 200 евро при Делтитепреди 4год .Стана така .........
Първи ден +20 евро .....
Втори ден +15 евро ........
На третия си вика ЯаЯаЯ ми аз що работя
И таман си го викам това и решавам ,че ми трябват по 40 евро на денвлизам в позиция и отивам да си правя каве......
Познайте какво видях като се върнах след 10 мин.........МК........
Явно съм уцелил новините ама кой да знае
Мисля че 90 % сме минали по тоя начин с първия акаунт![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Моят първи депозит беше 2.5К- нищо не знаех за търговия и за нула време падна с 30% /това ми е предпазна бариера/ и го изтеглих. След това прекъсвах, четях, почвах, сменях брокери, пак прекъсвах - обаче вляза ли в черна серия и моментално тегля. По-добре някоя такса за теглене отколкото още 4-5 глупави сделки.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Моя първи депозит беше 60$ бонуси от ИнстатаВдигнах ги до 130$ и после заминаха. Но поемах голям риск около 50% на сделка
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
С моя първи депозит близо месец изкарах 200$ в делтата и с добвяне към губещи ги наближих почти 1000 после разбрах че не става така,познайте как разбрах.