Втора атака ще правим ли на 1.3256 ?
1111111111111111111111111111
Втора атака ще правим ли на 1.3256 ?
1111111111111111111111111111
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Остави я логиката. Да развия твоята теза, долар йена пада. Ако евро йена е на едно място, то евро долар ще расте за да компенсира спада на долар йена. Обаче в нашия случай евро йена пада дори повече от долар йена и спада на долар йена не е достатъчен - и тъй като евро долар е на нестабилни нива го завличат надолу за да изравнят уравнението. Евро долар достига 3260 съпорта, влизат дългите и спада му спира - или ще спре спада в евро йена или долар йена ще падне още-повече за да компенсира .то така лесно, ама като направиш матиматико-логически анализ, не се връзва много: д/й пада, значи долара е посока надолу, което пък следва, че еврото трябва да е посока нагоре. (умишлено използвам посоки а не глаголи като пада или поскъпва). Аз затова попитах, откъде идва разминаването.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Незнам, но докато не отворят американците не очаквам биците да влязат яко. То даже не са знае дали американците няма да го натиснат още яко надолу
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
JaY_Z (22-01-2013)
Ще чакам американците аз, екшъна трябва да продължи със сигурност
.................................................. .........................
ааа, тук реда на анализ е друг.Остави я логиката. Да развия твоята теза, долар йена пада. Ако евро йена е на едно място, то евро долар ще расте за да компенсира спада на долар йена. Обаче в нашия случай евро йена пада дори повече от долар йена и спада на долар йена не е достатъчен - и тъй като евро долар е на нестабилни нива го завличат надолу за да изравнят уравнението. Евро долар достига 3260 съпорта, влизат дългите и спада му спира - или ще спре спада в евро йена или долар йена ще падне още-повече за да компенсира .
при мен - д/й - е/д - е/й
при теб - д/й - е/й - е/д
явно си има причина някаква така да се разсъждава. Аз изхождам от двете базови двойки, а ти взимаш базова плюс крос. Благодаря ти за вниманието, което ми отдели. Явно при такива нелогични за мен движения просто ще пропускам сделките
П.С. намерих отговораблагодаря
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хепи, че то да не е казано нейде,
че требе да има съвършенна корелация???
Евро>долар се изпусна, че първото се беше
много назобило !!!Така си мислим де,,,,,
![]()
къси от 1,3304 пък да става каквото ще...влизам по интуиция, без ясен сигнал.....