А добра ви вечер, скучно без Чичо Сам - меко казано.
Некви идеи за леля БОЖка - моеме ли да ковнем некои супер бръз пип![]()
А добра ви вечер, скучно без Чичо Сам - меко казано.
Некви идеи за леля БОЖка - моеме ли да ковнем некои супер бръз пип![]()
Последна редакция от КинО : 21-01-2013 на 22:39
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А тово чиста техника ли е или по някякъв начин отчиташ предстоящия фундамент. Иначе и аз съм мечок, просто се опитвам да усетя връзката между мейджърите при такива важни новини
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КинО: Това си е технически анализ, в момента пазара ме спира да го отиграя.... ако беше при различни условия, щях да го изпраскамтова нещо по принцип има голяма успеваемост в тази ситуация
![]()
Поздрави !
Някой ще дежури ли тая вечер, заради кака Яна и новините от нея ?![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
babaMETZA , какво да дежури.. ще се раздават шамари и в двете посокиВсеки си знае, но за мен такива събития не могат да се търгуват. Тото е !
Днес е чиста илюстрация за вредата от хамериканците Ако всеки ден бе в такъв плитичък рейндж цена нямаше да има форекса
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
saxsten: Не ги мисли толкова нещатаСлучвало се е да правят по 80 пипа за някакви си минути, пак без намесата на лудите хамериканци :P
![]()
Ако ги зная че ги няма 80 пипса се издържат
Няма страшно и повече може важното е да не бъркат в тенджерата и нещата си идват по местата
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване