Има си хас да биеш толкова път и да не си похортуваме.

Но само ако и ти изразиш готовност да ме приемеш, ако пролетта/есента идвам към морето.
Да пиеш, ама какво - кристално чиста вода, най-сладката на света и да дишаш също толкова чист въздух. За красивата пририда на не говорим. А за любителите на водата да кажа, че и тук има, само че под формата на красиви езера и язовири и бистри реки и рекички, които стават идеално и за плаж, освен че са живописни.
През лятото е по-хладно, а през останалите сезони има повече слънце, защото мъглата често пада над по-ниските части, а по-нагоре си е слънчево.

----------
Ама ти само за пиенето ли си отишъл?

А на морето вместо пред камината се протягаш на морския пясък сигурно, но поне тен събираш.
Ако дойдеш като няма сняг може да се протегнеш и покрай някоя планинска река на сянка и с добра компания, с достатъчно матриал за чушка-пръжка и порядъчно количество питиета, даже и да не са отбрани ще ти се сторят от сладки по-сладки. Ако имаш въдица, може и собственоръчно да си наловиш материал за барбекюто. Не знам къде ходите и как смогвате за една вечер, то е по-скоро излет... Елате някога, ако не си идвал на Седмете Рилски езера в подножието на Мусала, ако се качите с лифт пак има малко ходене, но е много красиво и спасение от жегата през лятото, че t не се качва над 18 гр., даже и 40 да е в ниското. Има и хижа. Не съм чула някой да е останал недоволен, напротив - всеки е останал възхитен.
И аз си падам по динамиката на града, но мога да те уверя, че не е никак зле. А заведения и дискотеки има навсякъде по света, и в планините, ако това е зора.