Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Съгласна не съгласна, тва еС другите съм съгласна, но за Мазда и Рено не е вярно!!!![]()
" Fiat
Готини, самоуверени мацки, катерещи се по корпоративната стълба, таен план: мачкане на топки. Ще ви одере кожата, ако се разведете."
За Фиат съм особено съгласна - едно време карах една Fiat Brava, въобще не можех да се оплача, явно придава на ползвателките си горепосочените качества.
А за Мерцедес имам да добавя още едни неща, които "казва", но не сега, че няма да можеш да заспиш от мъка.
Собствениците на Мерцедес, са най-големите пичове !
Стабилни, отговорни, не се занимават с глупости докато трябва да се развива бизнеса.
Реното пък ква марка е въобще ? Даже бизнес клас автомобил не са пуснали. Всичките им автомобили са за ниската класа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg, така си мислиш ти.Реното е такава марка, че ми върши 10 пъти повече работа, отколкото един Мерцедес, който може да се използва главно за фукня. И вози комфортно, но Реното също вози много комфортно - френските коли са известни именно с приятното чувство при возене. Има много повече вътрешно пространство, джипките даже не са толкова просторни (мойто е от по-големите разновидности). И през такива препятствия минава горкото, че няма как да не съм доволна от функционалността и издръжливостта му. По-голяма бизнес класа не намерих на пазара - или под бизнес класа имаш предвид да събира 2 торби с папки - и мойто събира, даже и 2 хладилника може да събере. Не разбирам с какво Мерцедес е по-добър от Рено?
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Правилно си започнал с Име. Но освен него, Реното също ми дава изброените след него качества. Така, че не виждам смисъл заради едното име да давам повече пари за нещо, което ще ми върши същата или по-лоша работа (вторто е почти сигурно). Аз не карам име, а кола, която да ме удовлетворява като функционалност и разход.
За въпросната Е-класа не бих дала и един лев, защото един път като мине оттам, откъдето минавам почти всеки ден лятото във връзка с един от бизнесите ми, сигурно ще трябва да дам още половин покупна цена за ремонти.
Последна редакция от Eli2356 : 17-01-2013 на 13:14
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Mercedes не е нито само име, нито само автомобил. Мерцедес не са посредствени. Ако ти трябва кола просто да се закараш от една до друга точка и не те интересува как, няма значение какво ще караш.Правилно си започнал с Име. Но освен него, Реното също ми дава изброените след него качества. Така, че не виждам смисъл заради едното име да давам повече пари за нещо, което ще ми върши същата или по-лоша работа (вторто е почти сигурно). Аз не карам име, а кола, която да ме удовлетворява като функционалност и разход.
От София до морето можеш да отидеш и с Фолксваген Поло за 5К, а можеш да отидеш и с Мерцедес за 130К и разликата ще е космическа в усещането.
Ми ако е за едното усещане, аз добре си се усещам и в Реното. ....... По-важна е компанията.![]()
какво им е на тях ...Шаная сложила ризката, натикала дънките в ботушите, китарата на рамо и готово, ами ако беше толкова елементарно хората още радио щяха да слушат, а не да си плакнат очите в телевизора.
Пайнера си е друго, ... то и Недялко Йорданов и Хайгашот Агасян имат китара и рими, ама кой ги гледа. Последно време нещата се промениха, телевизорите станаха големи и от там подробностите необходими....![]()