нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
ТОИ НИКОГА НЕ СПИ , ПРОЦЕДИРА.....................![]()
ТА ЗНАМ ЛИ.....................?сметам да прояви интерес и да се държи като джентълмен............................
освен това много оредяхме без БАБА МЕЦА И ХЕМУСА........................ОТПУСКА РИ
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Абе днес не му е ден доколкото разбрах. А и щом никога не спи, значи ще ме види. Макар че като гледам сега, ако дойда ще сме съвсем сами с теб - там няма никой от часове. Да не ми направиш нещо така насаме през нощта?![]()
Трябва да подбера най-подходящия момент за вход. Това не е шега работа. Първо ще направя задълбочен астрологически анализ точно кой ден, час и минута е най-подходящ и ще заповядам с най-голямо удоволствие в "темата на удоволствията." Иначе удоволствието може да е по-малко, знам ли...![]()
![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Тая вечер мисля да съм ноШна - към 2:20 да стана да видим покрай аФстралийската безработица (2:30) дали некой голЕм заек нема да излезе - озито при данни опъва сопола яко![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти я питаш къде го е прочела, тя ти отговаря, че било много важно. Не че е маловажно де, но въпросът все пак беше друг.
----------
Оф, и на мен ми се иска да гледам безработицата в 02:30, но вече не издържам от недоспиване няколко дни подред. Да му кажеш да ме изчака до утре към 09:00 ч.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Последна редакция от hanuman : 17-01-2013 на 00:08
Ееееееер той оня чУвек, озито, като ме пита "Ми тя закво не е спала??? Да е" - аз тогава кво да му кажаТи я питаш къде го е прочела, тя ти отговаря, че било много важно. Не че е маловажно де, но въпросът все пак беше друг.
----------
Оф, и на мен ми се иска да гледам безработицата в 02:30, но вече не издържам от недоспиване няколко дни подред. Да му кажеш да ме изчака до утре към 09:00 ч.
Да го смотая, че то детето ... на Боровец .... ся там туристиии ..... чалга до зориии ....
Така ше му кажа всъщност... Ку мине
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аааа,тоя номер с колата не минава вече.Няма да си съсипвам здравето, заради някакви си 100 пипса - дай ниМ Боже!
Пп: В момента пия някакъв гръцки ликьор Cherry brandy от 1994 г. (от трезора на майка ми) за отпускане.
Не бе, ти ще го послъжеш малко, са да не ме издадеш...
Ще му кажеш така: " Ами тя дни и нощи чака да се случи нещо интересно с теб,вперила морен поглед в графиката, но уви не дочака - вече умората я надви. Така че трябва да се компенсираш малко и сега ти да я почакаш поне до утре сутринта!"
Последна редакция от Eli2356 : 17-01-2013 на 00:24