Баба Меца май я хваща зимния сън. За туй е изключила компа. Па се оправдава с нета.
Баба Меца май я хваща зимния сън. За туй е изключила компа. Па се оправдава с нета.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ЖИУОТНИТЕ са кекави и не издържат на
напрежението сабален да работят нещо.
Само РЕДА е ЖЕЛЕЗЕН !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Странен ник чадо,
не знам таз ПИПИРУДА кво показва,
но в ПРОЦЕДИРАНЕТО сабахле казах
зона на подкрепа 1,3240-1,3265 и курсо
отиде до 1,32612. Казал съм и зона за
съпротива 1,3295-1,3309 и засега имаме
връх 1,33096 и заход надоле.
Много е прецизен РЕДА !!!)
![]()
Последна редакция от REDA : 16-01-2013 на 16:29
Реде чадо,таз пипируда още сноще пратих на Алфонсо-ми гледай кво показва-булиш бътерфлай
т.е долно дясно ъгълче стига там до онова червеното квадратче и от там юрож като бясно до 1.35
има там един зелен пунктир който излиза от червеното квадратче и показва таргета
Па аз май съм много по-прецизна от тебе ама не пиша заради -пише го в подписа ми
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Странен ник чадо,
за мен единственното сигурно за момента
е, че има вероятност около 99% до един
час да се реализира отново ЛЕГЕНДАРНОТО
1,33333333333333333333333333333333333
Както казах сабахле ЛЕГЕНДАРНОТО ПРИВЛИЧА ГО !!!
----------
Така почна ПРОЦЕДИРАНЕТО :
-"Ония ден един се изцепи, че всичко е розово
и еврото надебеля. Вчера друг се уплаши, че
скъпо му било и то взе да ослабва."
Като цялко е верно ПРОЦЕДИРАНЕТО.
РЕДА все повече води и води вече с 78:9 !!!![]()
Реде, объркваш ми понятията за подкрепа и съпротива, чадо![]()