Казал си точно "мъж с две жени и това е единственият нормален и разумен вариант !!!" с три удивителни. Но в твоите очи. В моите очи друго е нормално и разумно и против вселенските закони. А ти как разбра какви са вселенските закони като практиката говори точно обратното? А пред фактите и боговете мълчат... както и пред котировките.
Не ме разсмивай. Природата не знае такова нещо, та ти ли? Да си виждал разгонена глутница кучета от един мъжки и 10 женски? Няма и да видиш!
Напротив, имали са, но си забравил: свидетелство за първоначалния „матриархален” характер на отношенията между половeте намираме дори в ... Библията! Именно така трябва да се интерпретират познатите думи от втора глава на Битие: Ще остави човек баща си и майка си и ще се прилепи към жена си; и ще бъдат двамата една плът (Бит. 2: 24). В това, че тъкмо мъжът оставя семейството си и влиза в дома на жената, а не обратното, както е в повечето по-късни култури, се вижда свидетелство за първоначално матриархалния ред в обществото. И в днешно време има доста общества, в които властва матриархата. Ще се поразровя и ще ти дам примери, ако трябва.
Не са нормални, защото не ти/ви изнасят на теб/вас, а не защото наистина са ненормални, напротив - по-нормални са от 2/повече дами с един господин, защото такова чудо в природата няма. Покажи ми поне един пример в природата, при който около един мъжки са се скупчили сума ти женски с алчни сластни погледи, желаещи да го нападнат и изнасилят ако може?Че аз не се сещам за такъв. Напротив, мъжките трябва да се доказват, издокарват, превъзнасят сами себе си, за да спечелят вниманието на някое същество от женски пол. Обратният случай е непознат в природата. Извинявай, но тъкмо твойто ненормално е по-нормално и винаги е било. А дали ще бъде и занапред - бъдещето ще покаже.
Макар че мен ако питаш и двата варианта са ненормални и половете би трябвало да са равноспоставени.