Само да не стане ,че са решили да ни рисуват същата картинка
като началото на месеца и да го изсулят 3-фигури по пързалката
Нищо не им пречи нали![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Даааам,,,,,, pifa4o чадо !!!
Даже в ПРОЦЕДИРАНЕТО съм го писал,
че нагоре сме докато не го изсулят с
200-300 пипа надоле некой ден,,,,)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pifa4o (14-01-2013)
pifa4o, То това покачване беше само заради приказките на Драги ама с приказки икономики в криза не се оправят та съм пуснал едни къси на + 1 са вече за всеки случаи
РЕД смислено обяснение за случващото се с швейцарския франк да имаш.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
СОЛИДНО КУЧИ предполагам за евро>швейцарец питаш.
Вероятно са намесени дебелите пръстета на Швейцарското БНБ !!!![]()
Мож и да има нещо нагоре, но ако затворим доджи днес, то утре очаквам още едно падане преди ЕВЕНТУАЛНО да продължи още мънинко нагоре![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
А,бре,бай Ред,ти поне си старо куче-МЕДАЛИСТ,що съ прайш на фикус?
На ББ / бай Бен ,не Бат Бойко,да се свети името Му/ доларът му струва колкото производствените разходи на печатницата.А на американците им е през оная работа колко скъп е долара,щото като им потрябва известно количество от него,примерно да си покрият някой падеШ към китайчетата,просто вдигат тилифона и набират печатницата.На тебе ли да го обеснямам туй,че са идосвам?
Американецът,обикновения,с е интересува колко струва доларът спрямо еврото,единствено когато му предстои екскурзия до Европа.
А къде е Хемуса сандъкчията,харесва ми неговия образен стил на търговия и сега го няма,що тъй?![]()
Фибо....мибо....грънци
А,бре,бай Ред,ти поне си старо куче-МЕДАЛИСТ,що съ прайш на фикус?
На ББ / бай Бен ,не Бат Бойко,да се свети името Му/ доларът му струва колкото производствените разходи на печатницата.А на американците им е през оная работа колко скъп е долара,щото като им потрябва известно количество от него,примерно да си покрият някой падеШ към китайчетата,просто вдигат тилифона и набират печатницата.На тебе ли да го обеснямам туй,че са идосвам?
Американецът,обикновения,с е интересува колко струва доларът спрямо еврото,единствено когато му предстои екскурзия до Европа.
А къде е Хемуса сандъкчията,харесва ми неговия образен стил на търговия и сега го няма,що тъй?Те и толко ходат
Някои заблудени романтици до Париж и туй то
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Пенчев (14-01-2013)
Ами кво да му гледат на Париж-същото го има и при тях, и то в уголемени размери.Виж друго си е да идат на ежегодния фестивал на тиквата и да видят най-голямата тиква ВЪВ ВСЕЛЕНАТА-цял тон!!!
Бай дъ вай-делът на икономиките от еврозоната във външнотърговският оборот на САЩ възлиза на впечатляващите .........3 /словом три / процента.Тъй че не съм много убеден,че Обамата сутрин с нетърпение отваря блумбърг,за да види как върви доларът спрямо еврото.
![]()
Фибо....мибо....грънци
фицката (14-01-2013)
Ами кво да му гледат на Париж-същото го има и при тях, и то в уголемени размери.Виж друго си е да идат на ежегодния фестивал на тиквата и да видят най-голямата тиква ВЪВ ВСЕЛЕНАТА-цял тон!!!
Бай дъ вай-делът на икономиките от еврозоната във външнотърговският оборот на САЩ възлиза на впечатляващите .........3 /словом три / процента.Тъй че не съм много убеден,че Обамата сутрин с нетърпение отваря блумбърг,за да види как върви доларът спрямо еврото.
Трай ся веееееееее. Кво искаш, да изскочи някой и да ти завре ей тва http://www.usdebtclock.org/ в лицето, крещейки как загива Хамерика
Пък кво има под, над и около земята не е важно
![]()