The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, И да уцелваме не само входа, ами и посоката![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Eli2356 (13-01-2013)
Ами не съм ходила - имам си го вкъщи, не помниш ли, че мама е професионалист в тази област. Макар че няма да се съгласи, ако я помоля - много е морална и няма да ще да участва в заблуди. Имах предвид, че така съм си надарена от Бога, всичко ми се връща в първоначалната форма след употреба, нямам нужда от корекции. Сам ще се убедиш...
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Кой ли мъж не иска да влезе в ролята на този Червен шапок?
Хайде, аз изчезвам за малко, че ме чака една работа и после пак ще се видим с очакващите отварянето на пазара!
за момент се зачудих, аджеба... след като ги пишете тези писания ваши, абе четете ли ги?
Бачо Пачо разказа виц подходящ за темата:
Двама влизат при хирурга - на единия ръката до лакътя в задника на другия...
- Момчета, не сте за мен... - казал хирурга.
- А за къде?
- За кукления театър...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Я да вметна нещо от скука през обедната почивка:
Тук май си се опитал да кажеш някаква велика глупост, но нещо не схванах? Да те питам наред ли си?
Абе още ли има идиоти, които мислят, че някаква си ципа има някакво значение за каквото и да било? Че и войни тръгват да водят за това? Това е най-великата глупост, измисляна в човешката история. Това, за което говориш, може да се скъса при физически упражнения, медицински преглед и дори може само да се разтвори през пубертета. Кво правим тогава - убиваме ги с камъни? Функцията й е да предпазва от инфекции, нищо повече.
Боже, боже, колко простотия има по този свят.
Единствените, за които се сещам, че обръщат все още някакво внимание на зачекнатата от теб тема са циганите и то по-изостаналите - те от време на време ходят да им ги шият или да ги проверяват не лъжат ли, че са "девствени". И междувременно се скъсват да си използват другите дупки, ама се водят девствени.И после като се омъжат се скъсват от изневери, разводи и ен на брой бракове.
![]()
Днеска пак ли на фотосинетеза , щото гледам , бая облачно.....
фицката (14-01-2013)
Я да вметна нещо от скука през обедната почивка:
Тук май си се опитал да кажеш някаква велика глупост, но нещо не схванах? Да те питам наред ли си?
Абе още ли има идиоти, които мислят, че някаква си ципа има някакво значение за каквото и да било? Че и войни тръгват да водят за това? Това е най-великата глупост, измисляна в човешката история. Това, за което говориш, може да се скъса при физически упражнения, медицински преглед и дори може само да се разтвори през пубертета. Кво правим тогава - убиваме ги с камъни? Функцията й е да предпазва от инфекции, нищо повече.
Боже, боже, колко простотия има по този свят.
Единствените, за които се сещам, че обръщат все още някакво внимание на зачекнатата от теб тема са циганите и то по-изостаналите - те от време на време ходят да им ги шият или да ги проверяват не лъжат ли, че са "девствени". И междувременно се скъсват да си използват другите дупки, ама се водят девствени.И после като се омъжат се скъсват от изневери, разводи и ен на брой бракове.
Eли това са два твои отговора на един мой постАми не съм ходила - имам си го вкъщи, не помниш ли, че мама е професионалист в тази област. Макар че няма да се съгласи, ако я помоля - много е морална и няма да ще да участва в заблуди. Имах предвид, че така съм си надарена от Бога, всичко ми се връща в първоначалната форма след употреба, нямам нужда от корекции. Сам ще се убедиш...
Майка ти има ли колешки в психото![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
И това същоАз не съм много у ред, ама твойта ич не е лесна
----------
Ами тоз мъж е гейЕдва ли има много МЪЖЕ, които искат да влезнат в неговата роля
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН