Силно съм впечетлен как повлияха лошите данни от Европа .....
Явно днес пазара ще е бичи ...................
Силно съм впечетлен как повлияха лошите данни от Европа .....
Явно днес пазара ще е бичи ...................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Техническият анализатор от Commerzbank, Карън Джоунс, споделя, че двойката EUR/USD е с допълнителен потенциал за ръст. Изключително силното възходящо движение от миналата седмица, заедно с пробива на досегашния връх за 2013 г. при 1.3308, предполагат тест на дългосрочните нива на съпротива при 1.3485 и 1.3560. Г-жа Джоунс поставя подкрепи при 1.3250 и 1.3200, като остава с нагласата за ръст.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз съм дълги тука от 1,3360.....................................![]()
Абе и аз съм се наточил първо 1,3250,пък после нагоре ама да видим.Мисля днес само до 1,3320.Техническият анализатор от Commerzbank, Карън Джоунс, споделя, че двойката EUR/USD е с допълнителен потенциал за ръст. Изключително силното възходящо движение от миналата седмица, заедно с пробива на досегашния връх за 2013 г. при 1.3308, предполагат тест на дългосрочните нива на съпротива при 1.3485 и 1.3560. Г-жа Джоунс поставя подкрепи при 1.3250 и 1.3200, като остава с нагласата за ръст.
от късата щипнах малко и от дългата също ... май ..... като го гледам не му се ходи ни на долу ни на горе и ще застане в тая зона за консолидация
и ако консолидира тук може и да наблюдаваме в по късен етап някой импулс с цел тест 1.3333 или 1.33 може би някъде там след което да възобнови възхода
за сега не го виждам по друг начин ... след кото ми спря късата с т'ва движение ....
ще дебна за нови входове![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
двоен връх, втория е даже по-ниско - къъъъъъсиииииииииии
има шанс да се слезе до 3280 ,но е малък
по скоро ще ходи на 3519--22 и от там може да тества 3375 отново........
късите са мнооого рискови............ това се е контра на едно доста силно възходящо движение...................
само 30 мин графика ги опрадава............. което е малко .
И аз по-скоро ще вляза с дълги с близък стоп, отколкото с къси.има шанс да се слезе до 3280 ,но е малък
по скоро ще ходи на 3519--22 и от там може да тества 3375 отново........
късите са мнооого рискови............ това се е контра на едно доста силно възходящо движение...................
само 30 мин графика ги опрадава............. което е малко .
![]()
alf (14-01-2013)
Малко закеркенечено тази сутрин. Всички чакат довечера Бернанке какви ще ги изръси. До сега скалпирам като в рейндж. То ние сме си рейндж казано под секрет де!!