аз лично ще се опитам да вляза отново по хармонии..
вчера върна колкото да ми удари стопа, но пробив под 1,3262 ще даде таргет 1,3176
аз лично ще се опитам да вляза отново по хармонии..
вчера върна колкото да ми удари стопа, но пробив под 1,3262 ще даде таргет 1,3176
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на 30 ми обещава нов връх до 2ч
движението започна преди малко но
3308-9............... ще го потвърди.........................а 3311 ще го изкупи..............здраво
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Ква стана тя ще пробива 1.33 ли пак ли дълги ще търсим или си прави бъзик с нас.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз мисля че скъсили има доста........
след средношния спад на американските индекси.....................
и днес ще им търсят стоповете а те са доста нагоре над 3500 психологическата бариера.............
да не забравяме и разходите които ше бъдат направени от ЕС
ВЪВ ВРЪЗКА С СИТУАЦИЯТА В МАЛИ.............
ТОВА ще раздвижи доста френската икономика и икономиките на южна европа......... задрямали от рестрикциите последната година....
Гърция ще триумфира .............. и ще отиграе фундамента ...................в. своя полза ............................ така че гръцките акции са златната мина тази година ми се струва............................
Последна редакция от alf : 16-01-2013 на 09:06
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Добро утро, днес ще има движения в двете посоки, първо нагоре, с първа цел 1.3345, при пробив над 1.3350 втората е 1.3410, следва връщане до текущите нива.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
аз пък продължавам да съм опозиция на всички..
ще дебна за къси..
подкрепят ме не само пеперуди и разните му там други жиотни, но и вчерашното изявление на Юнкер, че еврото е много скъпо…
подобно изказване на Шефа на Еврогрупата не требе да се подминава така леко…
ПРИШЪЛЕЦО стига с това МАЛИ !!!аз мисля че скъсили има доста........
след средношния спад на американските индекси.....................
и днес ще им търсят стоповете а те са доста нагоре над 3500 психологическата бариера.............
да не забравяме и разходите които ше бъдат направени от ЕС
ВЪВ ВРЪЗКА С СИТУАЦИЯТА В МАЛИ.............
ТОВА ще раздвижи доста френската икономика и икономиките на южна европа......... задрямали от рестрикциите последната година....
Гърция ще триумфира .............. и ще отиграе фундамента ...................в. своя полза ............................ така че гръцките акции са златната мина тази година ми се струва............................
Там Мали, ЧАД, Нигер и т.н. французите
подържат напрежение поне от 50-100 години
за да могат да правят разни неща, но това
е не от вчера и няма никво значение за
евро>долар съотношението !!!![]()
Не си сам и аз съм го скъсил още от снощи и си го чакм да си падне,засега се движи около села ми.